BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,77
ALTIN 2.496,86
HABER /  MEDYA

Nazlı Kayaaslan kimdir nasıl elendi?

Nazlı Kayaaslan bu hafta İşte Benim Stilim 'de elenen isim oldu. Nazlı Kayaaslan İşte Benim Stilim yarışmasının en favori ismiydi. Birinciliğine kesin gözüyla bakılıyordu.

Abone ol

İşte Benim Stilim eski adıyla Bu Tarz Benim'de bu hafta elenen isim yarışmada birinci olacağına kesin gözüyle bakılan Nazlı Sultan Kayaaslan oldu. Peki Nazlı Kayaaslan kimdir ve nasıl oldu da elendi?

İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA KİM ELENDİ (TIKLAYIN)

Nazlı Sultan Kayaaslan 1 çocuk annesi olan İşte Benim Stilim yarışmacılarından biriydi. İlk günden itibaren hem jüri hem de rakipleri tarafından İşte Benim Stilim yarışmasının favori ismi olarak gösteriliyordu. İşte Benim Stilim eleme gecesinde jüriden en düşük oyu alan Nazlı Kayaaslan tacı da olmayınca ilk kez kendini eleme çıtasında buldu. Nazlı Kayaaslan'ın karşısına ise 'üçlü çete' kurdukları gruptan arkadaşı olan Özden Cerrahoğlu çıktı.

NAZLI KAYAASLAN VE ÖZDEN CERRAHOĞLU TERCİHİ
nazli-kayaaslan-ve-özden-cerrahoğlu.jpgNur Yerlitaş'ın 3'lü çete ismini taktığı gruptakiler Nazlı Sultan, Özden Cerrahoğlu ve Nihal Candan'dan oluşuyordu. Kulis yapıp matematik hesapları ile rakiplerini birbir eleyen bu üç isim son haftada kendi kazdıkları kuyuya düştüler ve kendilerini jürinin önünde buldular.
kemal-doğulu-eleme.jpgOylamada sonucunu belirleyen Kemal Doğulu oldu. Yarışmanın fanatik izleyicileri için Kemal Doğulu'nun kime oy vereceğini tahmin etmek zor değildi. Nihayetinde öyle de oldu ve başından beri 'koruduğu' Özden Cerrahoğlu 'nun kalmasına Nazlı Kayaaslan'ın gitmesine karar verdi. Böylece yarışmanın en favori ve en stil sahibi yarışmacısı elenmiş oldu.
nazli-kayaaslan-kimdir.jpgNazlı Kayaaslan giderken sadece 'üçlü çete' ile vedalaştı. Diğer yarışmacıları ve jüriye ise veda etmeden gitti.