BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Nazlı Kayaaslan, İşte Benim Stilim'e geri mi döndü?

Nazlı Sultan Kayaaslan İşte Benim Stilim All Star'a geri mi dönüyor? İşte Benim Stilim 5 Ekim günü yayınlanan bölümünde Nazlı Kayaaslan sürprizi vardı.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star 05 Eylül günü yayınlanan 31. bölümünde Nazlı Sultan Kayaaslan neden İşte Benim Stilim All Star'dan ayrıldığını birinci ağızdan kendisi açıklamak istedi.

Bir çok dedikodunun döndüğünü ve bu duruma açıklık getirmek istediğini dile getiren Nazlı, bakın neden yarışmaya veda etti.

Geçtiğimiz günlerde İşte Benim Stilim All Star'dan kendi isteği ile ayrılan Nazlı Sultan Kayaaslan, programa katılarak neden ayrıldığını bir kezde kendisi açıkladı. Nazlı Sultan Kayaaslan, nişanlısı Ümit Akbulut ile ilişkisinde evlilik kararı aldığını ve yarışmanın yoğun temposuyla hazırlıkları yürütemeyeceğinden bir tercihte bulunduğunu söyledi.

Nazlı Sultan yine giydiği smokin tarzı kıyafetiyle jüriyi ve izleyiciyi büyüledi. Gözünün mikrop kapması üzerine özel bir aksesuar ile kamufle eden Nazlı, bu aksesuarı ile jüriden tam not aldı. Nazlı Kayaaslan arkadaşlarına başarılar dileyerek podyumdan ayrıldı.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR'A İKİ YENİ YARIŞMACI

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programlarından biri olan ve büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim All Star, tüm hızıyla devam ediyor.

Gün geçtikçe rekabetin dozuda artıyor. Her hafta yeni sürprizlerin yaşandığı programda bu haftaki sürpriz ise Sara Koçoğlu ve Melek Balkan’ın yarışmaya dahil olmasıyla yaşandı. Melek Balkan ve Sara Koçoğlu 1. Sezon yarışmacılarından.

Sara Ayşem Koçoğlu Kimdir?

Sara Ayşem Koçoğlu, 20 yaşında ve üniversite öğrencisi. Ruh haline göre her tarzdan giyindiğini söyleyen Sara; gardırobunun kıyafetleri için daha geniş ve seçenekli olmasını umuyor. Kendisini Pocahantas’ın özgür ruhu ile özdeşleştiriyor.Uzun kıvırcık saçları ile dikkat çeken yarışmacı ilk haftalar iddialı tarzıyla jüriden tam not alsa da 4. haftanın sonunda yarışmaya veda etti.

Melek Balkan Kimdir?

1990 doğumlu olan Melek Balkan profesyonel voleybolcu, yaşadığı sakatlık nedeniyle voleybolu bırakmak zorunda kalmış. İzmir’de yaşayan Melek Balkan, Begüm Kütük’e olan benzerliği ile dikkat çekiyor. 47 çift ayakkabısı olan Balkan, annesinin diktiği kıyafetleri giyiyor. Melek en çok yüzünü beğeniyor ve omuzlarının geniş olmasından hoşlanmıyor.

İlerde iyi bir stilist olmayı isteyen güzel yarışmacı, yarıştığı beş hafta boyunca sadece bir kez taç almayı başardı. Melek Balkan 5. haftanın sonunda yarışmaya veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR'DA ELEME POTASINA KİM GİRDİ?

İşte Benim Stilim All Star'ın 5 Ekim günü yayınlanan bölümünde jüri ne karar verdi?

Eleme potasına hangi yarışmacı girdi?