BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
HABER /  MEDYA

Nazlı Ilıcak'tan bir garip Yılmaz Özdil savunması!

Yılmaz Özdil kavgasının damga vurduğu Dört Bir Taraf'ta Nazlı Ilıcak'tan şaşırtan benzetme. Ilıcak, Özdil'e gelen tepkileri Hrant Dink'in yaşadıklarına benzetti...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçilere AK Parti mitinglerine katıldıkları için "ölmeleri müstahak" dediği iddia edilen Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Dört Bir Taraf'ın da gündemine damga vurdu.

YILMAZ ÖZDİL İÇİN HRANT DİNK ÖRNEĞİ!

CNN Türk'te yayınlanan programın yorumcularından Nazlı Ilıcak, Özdil'in sözlerinin çarpıtıldığını söylerken "aynı şey Hrant Dink'e de yapıldı" diyerek tartışmalı bir örnek verdi.

"Yılmaz Özdil daha sonra bu konuda açıklamalar yaptı. Bakın aynısı Hrant Dink'e de yapıldı. Problemli bir cümlesi cımbızlanarak şeytanlaştırıldı ve cadı avı başlatıldı. Burada şunu demek istiyor Özdil: 'Başbakan açısında bakarak aslında bunların ölümü müstahak diyen ben değilim, Erdoğan'dır. Bu ölümler normaldir diyen bakış açısına isyanımdır bu konuşmam' diyor. Bu açıklama beni tatmin etti çünkü neden müstahaktır desin ki? Müstahak der mi ya bir gazeteci?"

ABDULKADİR SELVİ'DEN İTİRAZ: İMZANIZI ATAR MISINIZ?

Ilıcak'ın sözlerine itirazda bulunan programın diğer yorumcularından Abdulkadir Selvi "Özdil'in açıklamasının altına imzanızını atar mısınız? Bu ifadelerde hiç bir sorun görmüyor musunuz?" diye sordu. Ilıcak'a sert çıkan Selvi "Özdil ile aynı zihniyettesiniz" dedi.