BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.435,14
HABER /  GÜNCEL

Nazlı Ilıcak'ın oğlu Twitter'dan annesine fena saydırdı

Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, Twitter hesabından annesine öyle şeyler yazdı ki sosyal medyada günün konusu oldu.

Abone ol

Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak Twitter'da annesiyle ipleri kopardı.

17-25 Aralık operasyonları sonrası cemaat safına geçen Nazlı Ilıcak'ı sık sık eleştiren Mehmet Ali Ilıcak önce isyan etti ardından da pes etti.

Nazlı Ilıcak, İpek Koza Holding'e kayyum atanması sonrası başlayan protestolara destek verenlerin başında gelen Nazlı Ilıcak'ı eleştiren oğlu Twitter'dan demediğini bırakmadı.

AH CANIM ANAM!

Mehmet Ali Ilıcak şunları yazdı:

"Ah canım anam bu ne enerji! Bu ne sahiplenme! Hep en önde sen olacaksın. Sorgusuz sualsiz her yolda ama hep en önde! Önüne arkasına bakmadan.

Anacım, 'Torunlarıma bir gelecek bırakmak için mücadele ediyorum' diyorsun. Sana hep söyledim tek doğru yoktur her hadisenin 2 yüzü vardır.

Anacam! Sana her konuşmamızda biraz suhulet biraz sükunet; gel torunlarınla bizlerle vakit geçir dedim. Her kavganın ortasında olma dedim.

NE DESEM BOŞ!

Ne demek boş, 45 senem böyle geçti. Bu durum değişmeyecek. Sen değişmeyeceksin. Bu yüzden 1 daha birşey demeyeceğim. Sen de ben de rahat edelim."

Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak'tan annesine isyan

OYUNU TEKRAR HDP'YE VERECEĞİM!

Bugün gazetesindeki köşesinden 7 Haziran'da oyunu HDP'ye verdiğini açıklayan Nazlı Ilıcak, 1 Kasım'da da tercihinin HDP olduğunu açıklamış ve dikkatleri üzerine çekmişti.

Koza İpek Grubu'na kayyum atanmasıyla ilgili de Bugün ve Kanaltük televizyonları ile Bugün gazetesine ziyarette bulunan Nazlı Ilıcak en son, "Zalimlerin zulümleri yanlarında kalmayacak" açıklamasıyla gündeme gelmişti.

"AHLAK VE NAMUSUN PEŞİNDEN KOŞTU" bugün gazetesi yazarı nazlı ılıcak

Sözlerine Akın İpek'i tebrik ederek başlayan Nazlı Ilıcak, "Bu zor dönemde dim dik durmasını başardı. Havuz medyasına dalmadan çıkarlarının peşinden koşmadan özgürlük, ahlak ve namusun peşinden koştu. Allah ondan ve ailesinden razı olsun" şeklinde konuşmuştu.

"1 KASIM'DAN SONRA GÖRECEĞİZ NE HALLERE GELDİKLERİNİ"

Ilıcak şöyle devam etmişti:

"Bu günler gelip geçecek. Biz kimleri gördük geldi geçti. Gün gelir hesap döner. Ama bunları yapan zalimlerin zulümleri yanlarında kalmayacak. Böyle yapanlardan hep hesap sorulmuştur. 1 Kasım sonrası hepimiz birlikte seyredeceğiz ne hallere geldiklerini.

Medyadan çok rahatsızlar. Bu medyada her şey özgürce sansüre uğramadan tartışılıyor. Hiç kimse bize müdahale etmiyor. Hırsızlık yapmışlar buna darbe diyorlar. MİT TIR'larıyla silah kaçırmışlar buna da darbe diyorlar. İstiyorlar ki herkes darbe desin. Mağduriyete oynuyorlar. Meslektaşlarıma diyorum ki! Susma susdukça sıra sana gelecek."