BIST 9.693
DOLAR 32,51
EURO 34,76
ALTIN 2.496,27
HABER /  MEDYA

Nazlı Ilıcak Etyen Mahçupyan'a fena çaktı

Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, Akşam gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan'a fena yüklendi.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı ve Akşam gazetesi yazarı Etyen Mahçupyan'a fena yüklendi.

Etyen Mahçupyan'ın yolsuzluklar konusunda sürekli başka bir şey söylediğini dile getiren Nazlı Ilıcak, "Sonunda göreceksiniz ne İsa’ya ne Musa’ya yaranacak" dedi.

Etyen Mahçupyan farklı olduğunu, aydın bir insan olduğunu belirten Nazlı Ilıcak, Mahçupyan için ağır bir benzetmede bulundu:

Bu yüzden zaman zaman vicdanı isyan ediyor. Sonra iktidara aidiyetini hatırlayarak, bir başka tarafa savruluyor. Ona bakınca, bir duvar saatinin sarkacını görüyorum… Bir o yana bir bu yana...

Nazlı Ilıcak'ın 'Etyen Mahçupyan ve duvar saati' başlıklı yazısı bugünkü yazısı şöyle:

NE İSA'YA NE MUSA'YA YARANACAK

Etyen Mahçupyan’ın Başbakanlık Başdanışmanı olduktan sonra dengesi sarsıldı. Bir gün “AK Parti tabanı yolsuzluklardan rahatsız; yolsuzlukların olmadığı söylenemez” mealinde sözler sarf ediyor; sonra U dönüşü yapıyor. Diyor ki: “17 Aralık operasyonunun bir bölümünde gerçekler olabilir ama bunların şişirilmesi ihtimali de çok yüksek… Rıza Sarraf’ın hedef alınmasıyla Türkiye dünyaya şikâyet edilmiştir.”

Sonra tekrar dönüyor. Hürriyet’ten Cansu Çamlıbel’e verdiği röportajda, “Yolsuzluk ilelebet gizlenemez. Yolsuzluk dosyalarını kapatma çabası, AK Parti’ye ileride daha yüksek maliyet çıkarabilir” şeklinde konuşuyor.

Sonunda göreceksiniz ne İsa’ya ne Musa’ya yaranacak.

MAHÇUPYAN'IN VİCDANI İSYAN EDİYOR

Türkiye’de hukuksuzluk, haksızlık diz boyu ve tabii ki zulüm!!! AK Partili milletvekillerinin ya da teşkilâtın sesi çıkmıyor. Bunun sebebi, biat kültüründen gelmeleri olabilir. “Ululemr’e itaat” ilkesini benimsemiş görünüyorlar. Anlaşılıyor ki, hırsızlık da olsa gözlerini yumacaklar, rüşvet de verilse görmezden gelecekler. Ama Etyen Mahçupyan farklı. O aydın bir insan. Bu yüzden zaman zaman vicdanı isyan ediyor. Sonra iktidara aidiyetini hatırlayarak, bir başka tarafa savruluyor. Ona bakınca, bir duvar saatinin sarkacını görüyorum… Bir o yana bir bu yana...