BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,82
ALTIN 2.476,59
HABER /  DÜNYA

Nazlı Ilıcak 'Cemaat cuntası'ndan mı?

Cem Küçük'ün "polis ve yargı içindeki cemaat cuntasının" kontorlünde olduğunu iddia ettiği Nazlı Ilıcak suçlamalara canlı yayında yanıt verdi...

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Yeni Şafak si yazarı Cem Küçük'ün iddialarına muhataplarından yanıt geliyor. Sabah gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, CNN türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf'ta Küçük'e sert yanıtlar verdi.

BU YAZIYI YAZAN KİŞİ BENİM KADAR ERDOĞAN'A HİZMET ETMEDİ

Emniyet ve yargı içindeki "cemaat cuntası"nın medyada isim yapmış bazı liberal yazarları tutuklayacağı yönündeki iddialarıyla dikkat çeken Cem Küçük, Nazlı Ilıcak'ın bu cuntanın kontrolünde olduğunu hatta kandırılarak kullanıldığını iddia etmişti.

Kuzguncuk'taki Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı ofisinin sözkonusu cuntanın operasyon santrali olarak çalıştığını savunan Cem Küçük'ü yanıtlayan Nazlı Ilıcak iddiaları deli saçması olarak yorumladı. "Bu yazıyı yazan kişi benim kadar Tayyip Erdoğan'a ya da AK Parti ve dindar camiaya hizmeti olmamıştır." iddiasında bulunan Ilıcak, "Bu iddialar hükümeti de tedirgin ediyor gibi geliyor bana."

Cem küçük cemaat iddiaları.jpgBu Cemaat iddiaları gündemi sallayacak!

Yeni Şafak'ın derin ismi Cem Küçük'ten her satırı olay niteliğinde bir ifşaat geldi. Küçük, Cemaat içindeki 30 kişinin nerede, nasıl yapılandığını kimleri kullandığını açıkladı. (TIKLA / OKU)

 


BENİM ENDİŞEM BAŞBAKAN BUNLARA İNANIYOR MU? AMAN İNANMASIN!

"İnanın bunu çözmeme imkan yok. Benim bütün söylediklerim Kuzguncuk merkezli üretilen bir kara propagandaymış, benim ve bu cuntanın amacı ise hükümeti devirmek Erdoğan'ı yıkmakmış. Bu yazıyı yazan kişi benim kadar Tayyip Erdoğan'a ya da AK Parti ve dindar camiaya hizmeti olmamıştır.

En zor zamanlarda ben AK Parti ve Erdoğan'ın yanında durdum. Aynı şeyi Gezi olaylarında da gördük, Dershaneler olayında da gördük. Sanki dershaneler kapanmasın diyenler Erdoğan ve AK Parti'yi yıkmak için komplo hazırlıyor.

Demokrasinin özünde eleştiri vardır. Böyle bir darbe niyeti atfetmek çok çirkin. Benim endişem acaba Başbakan bunlara inanıyor mu? Aman inanmasın. Budur fitne ve fesat. Sanki bir kalkışma var cunta var ve hükümeti yıkmak için çalışıyorlar. Bu iddialar hükümeti de tedirgin ediyor gibi geliyor bana."