BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18
HABER /  MEDYA

Nazlı Hamarat zengin değil mi babası kimdir?

İşte Benim Stilim yarı finalinde Nazlı Hamarat borç takınca eleme için jürinin önüne çıktı. Peki İşte Benim Stilim 'de elenme korkusu yaşayan Nazlı Hamarat kimdir?

Abone ol

İşte Benim Stilim yarışmacısı Nazlı Hamarat 'ın 'uçan kuşa borçlu' olduğu ortaya çıktı. Terziler ve mağaza sahipleri Nazlı Hamarat borçları için İşte Benim Stilim 'e haber yollamaya başladılar. Son olarak gala gecesinde giydiği 3 bin liralık kostümün parasını ödemediği ortaya çıktı. Kostümü yapan kişi İşte Benim Stilim'in kapısına dayandı. 

İşte Benim Stilim yarışmasının ilk günlerinden itibaren sürekli zenginliğini göze sokan Nazlı Hamarat bir kez daha zenginliği gündemde. Borçlarını ödemediği ortaya çıkan Nazlı Hamarat kimdir babası ne iş yapıyor zenginim diyor ama parasının kaynağı ne?

NAZLI HAMARAT 'IN BABASI KİMDİR?

Nazlı Hamarat aslen Bandırmalı. Babası Zekai Hamarat 'ın Bandırma 'da Marmara Sineması 'nın sahibi olarak tanınıyor. Nazlı Hamarat 'ın servetinin kaynağı ise babasından gelen gayrimenkuller.
nazli-hamarat-babasi-kimdir.20150326111708.jpg
Nazlı Hamarat hayli zengin diye sunduğu babası Zekai Hamarat ile Instagram hesabından sadece bu fotoğrafı paylaşmış. Kendini çok asil bir ailenin kızı olarak tanıtan Nazlı Hamarat 'ın ailesinin asaletine dair bir bilgi bulunmuyor.  

NAZLI HAMARAT 'IN EŞİ EMİR ŞAŞMAZ KİMDİR?
Görgüsüz zengin olarak şöhret salan Nazlı Hamarat mücevher tasarımcısı eşi Emir Şaşmaz ile çalkantılı bir evliliği sahip. 2012 yılında Nazlı Hamarat eşi Emir Şaşmaz 'ı savcılığa 'dayak ve dolandırıcılık' iddiasıyla şikayet etmiş. Nazlı Hamarat bu şikayetinde Emir Şaşmaz 'ın sahip olduğu gayrimenkullerin parasını yediğini iddia etmiş.
nazli-hamarat-ve-emir-şaşmaz.20150326112541.jpg
6 DÜKKAN VE 5 EV
Nazlı Hamarat o dönemde twitterdan yaptığı açıklamalarla eşi Emir Şaşmaz 'ı rezil etmişti. Babasından kalan 6 dükkan ile 5 evi satarak Emir Şaşmaz 'a verdiğini söyleyen Nazlı Hamarat , evlilikleri bozulunca verdiği parayı geri alamadığını belirtip zehir zemberek mesajlar atmıştı.

-BENİM KONSERLERİM DİYEBİLİYOR O ZAMAN NEREDE BENİM 6 DUKKAN VE 5 EVİM HEPSİNİ KONSER ALMA BAHANESİYLE SATTİRİP PARAYİ USTUNE GECİRDİ

-EMİR SASMAZ YETİM PARASİ HELAL OLMAYACAK SANA MEZARDAKİ ANNEMİN HASTA BABAMİN VE BENİM AHDİMİZ VAR UZERİNDE O PARAYİ ALACAGİM SENDEN

-PARA İCİN SEN BABAN GİBİ ANNENİ BİLE SATARSİN BOYLE BİR ADAMSİN SEN NAMAZ KİLİYORMUS KİLDİGİN NAMAZ KABUL OLUYOR MUDUR BU KADAR GUNAHLA

-SASMAZ Ailesi bide KADiRi TARiKAT"ina bagli sözde ALLAH c.c Korkusu olan ama hicbir Alakasi yok KADiRi Kim bu Zavalilar KiM..

NAZLI HAMARAT : EMİR ŞAŞMAZ BENİ TAVAYLA DÖVDÜnazli-hamarat-instagram.jpg

1989 doğumlu olan Nazlı Hamarat Emir Şaşmaz ile olan evliliği sırasında ise dayak yediği iddiasıyla da mahkemeye başvurmuştu.

Emir Şaşmaz 'ın kendisini teflon tavayla dövdüğünü söyleyen Nazlı Hamarat bu sebeple doktordan rapor aldığını belirtip davacı olmuştu.

O KAVGADAN SONRA EŞİNE GERİ DÖNDÜ
Nazlı Hamarat 'dayak ve para' kavgası yaşadığı Emir Şaşmaz ile hala evli. Çift mahkemeye taşınan kavgalarını unutup yine sosyetik aile pozları veriyorlar.

nazli-hamarat.20150326112620.jpg