BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Nazlı Hamarat Necati Şaşmaz'ın neyi oluyor?

Bu Tarz Benim kızı Nazlı Hamarat Kurtlar Vadisi yıldızı Necati Şaşmaz'ın eski yengesi çıktı. Nazlı Hamarat Şaşmaz ailesine gelin olmuş ve Emir Şaşmaz ile evliymiş.

Abone ol

Bu Tarz Benim 'de yer alan Nazlı Hamarat , Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz'ın kardeşi Emir Şaşmaz 'ın eski eşi çıktı. Nazlı Hamarat eşinden 2012 yılında 'beni teflon tavayla dövdü' diyerek şikayetçi olmuş. Dahası Emir Şaşmaz 'ın parasına üzerine geçirdiğini iddia etmiş. İşte Nazlı Hamarat ile ilgili bilinmeyenler;

NAZLI HAMARAT'IN OLAY FOTOĞRAFLARI (TIKLA GÖR)

Bu Tarz Benim yarışmasının zengin kızlarından biri olan Nazlı Hamarat 'ın olaylı bir evlilik geçmişi bulunuyor. Necati Şaşmaz'ın kardeşi olan Emir Şaşmaz ile evlenen Nazlı Hamarat yapımcılık yapan eski eşine yüklü bir miktar para kaptırmış.

nazli-hamarat-ve-emir-şaşmaz.jpgNazlı Hamarat ve Emir Şaşmaz evlilikleri sırasında bir çok kez magazin medyasına haber olmuşlar. Nazlı Hamarat 'ın 40 bin dolarlık yüzüğüyle jet ski yapması da bir çok gazetede yer bulmuştu.

6 DÜKKAN VE 5 EVİ ŞAŞMAZ'A KAPTIRMIŞ

Babasından kalan 6 dükkan ile 5 evi satarak Emir Şaşmaz 'a veren Nazlı Hamarat , evlilikleri bozulunca verdiği parayı geri alamamış. 2013 yılında twitter hesabından attığı mesajlarda Emir Şaşmaz için zehir zemberek mesajlar yazmış. İşte onlardan bazıları;

-BENİM KONSERLERİM DİYEBİLİYOR O ZAMAN NEREDE BENİM 6 DUKKAN VE 5 EVİM HEPSİNİ KONSER ALMA BAHANESİYLE SATTİRİP PARAYİ USTUNE GECİRDİ

-EMİR SASMAZ YETİM PARASİ HELAL OLMAYACAK SANA MEZARDAKİ ANNEMİN HASTA BABAMİN VE BENİM AHDİMİZ VAR UZERİNDE O PARAYİ ALACAGİM SENDEN

-PARA İCİN SEN BABAN GİBİ ANNENİ BİLE SATARSİN BOYLE BİR ADAMSİN SEN NAMAZ KİLİYORMUS KİLDİGİN NAMAZ KABUL OLUYOR MUDUR BU KADAR GUNAHLA

-Emir Sasmaz"in beni ÖLÜM ile Tehdit etmesinin VAHiM Sonucu bukadar olur..Sözde bide ALLAH"ci bunlar AiLECEK Yaziklar olsun

-SASMAZ Ailesi bide KADiRi TARiKAT"ina bagli sözde ALLAH c.c Korkusu olan ama hicbir Alakasi yok KADiRi Kim bu Zavalilar KiM..

BENİ TEFLON TAVAYLA DÖVDÜ

1989 doğumlu olan Nazlı Hamarat Emir Şaşmaz ile olan evliliği sırasında ise dayak yediği iddiasıyla mahkemeye başvurmuştu.

Emir Şaşmaz 'ın kendisini teflon tavayla dövdüğünü söyleyen Nazlı Hamarat bu sebeple doktordan rapor aldığını belirtip davacı olmuştu. Savcılığa teflon tava dayağı için şikayette bulunan Nazlı Hamarat, verdiği borç parayı da alamadığını söylemişti.

nazli-hamarat-ve-babasi.jpgNAZLI HAMARAT VE BABASI

Nazlı Hamarat rahatsızlığı bulunan babası ile Emir Şaşmaz'ın ofisindeki yemekten bu fotoğrafları kendi hesabından paşlaşmıştı. Nazlı Hamarat ve Emir Şaşmaz 'para' yüzünden boşanmıştı.

NAZLI HAMARAT KİMDİR?
nazli-hamarat-8.jpg1989 Bandırma doğumlu olan Nazlı Hamarat , Ege Üniversitesi Radyo Sinema Tv bölümü mezunu. İstanbul'da yaşayıp okula hergün uçakla gidip gelen Nazlı Hamarat lüks kıyafetlere olan düşkünlüğü ile biliniyor. İstanbul'daki sosyetik mekan davetlerinden birinde giydiği 60 bin liralık kıyafetle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu.

nazli-hamarat-14.jpg
Nazlı Hamarat spikerlik denemelerinde başarıya ulaşamayınca şansını şarkıcılıkta da denemiş bir isim. Pitbull ile düet yapacağım iddiası ile bir dönem ortaya çıkmıştı. Ancak elbetteki bunu yapamamıştı.

nazli-hamarat-18.jpgSon dönemde moda ve tasarım konularına merak saran Nazlı Hamarat , Bu Tarz Benim yarışmasına kürk konseptli kendi tasarımı olan bu kıyafetle katılmıştı.

nazli-hamarat-26.jpgNazlı Hamarat 'ın twitter ve sosyal medya hesabı Instagram 'da yer alan fotoğrafları ise Bu Tarz Benim kızının eğlence ve lüks mekan tutkusunu gösteriyor.

nazli-hamarat-27.jpgLüks tatil mekanlarına olan düşkünlüğünü fotoğraflayarak paylaşan Nazlı Hamarat babasından kalan
bir servete sahip.

nazli-hamarat-24.jpgÜç şarkılık bir maxi single da çıkaran Nazlı Hamarat ,  Türkiye'nin yeni 'show girl'ü olarak lanse edilse de piyasada tutunamadı.
nazli-hamarat-23.jpg
NAZLI HAMARAT BU TARZ BENİM 'DE ÇIPLAK SESLE ŞARKI SÖYLEYİNCE REZİL OLMUŞTU