BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,77
ALTIN 2.493,10
HABER /  MEDYA

Nazlı Hamarat kimdir arabası ve eşiyle pozu

Bu Tarz Benim kızı olarak ünlenen Nazlı Hamarat görgüsüz zengin olarak bilindi. Nazlı Hamarat ve eşi Emir Şaşmaz boşandı denildi ama evli çıktılar. Nazlı Hamarat arabasıyla poz verdi.

Abone ol

Bu Tarz Benim kızı olarak tanınan Nazlı Hamarat zenginliği ile hava atan birisi peki gerçekten çok zengin mi kocası Emir Cevdet Şaşmaz kimdir boşandıkları söyleniyordu bu gerçek mi? Instagram hesabına eşi Emir Şaşmaz ve lüks hayatından fotoğraflar yükleyen Nazlı Hamarat 'görgüsüz' olarak ün saldı. Nazlı Hamarat 'ın kocası Emir Şaşmaz 'ın Kurtlar Vadisi dizisinin yıldızı Necati Şaşmaz'ın kardeşi olduğu söylenmişti. Ancak Pana film Emir Şaşmaz'ın aileleri ile bir ilgisi bulunmadığını söylüyor.

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KİM KAZANDI?
Nazlı Hamarat ile eşinin olaylı bir evliliği bulunuyor. Para hırsızlığından dayağa kadar hemen her vukuat var.

NAZLI HAMARAT 'IN BABASI KİM?
Bu Tarz Benim 'de sürekli zenginliği ile hava atan Nazlı Hamarat bilindik bir işadamının kızı değil. Bandırma'da bulunan Marmara Sineması'nın sahibi Zekai Hamarat'ın kızı. Bandırma 'da dünyaya gelen Nazlı Hamarat üniversiteyi İzmir'de okumuş.

nazli-hamarat-babasi-kimdir.jpg
Nazlı Hamarat hayli zengin diye sunduğu babası Zekai Hamarat ile Instagram hesabından sadece bu fotoğrafı paylaşmış.

NAZLI HAMARAT VE EMİR CEVDET ŞAŞMAZ KİMDİR?
nazli-hamarat-ve-eşi-emir-cevdet-şaşmaz.jpg
Nazlı Hamarat katıldığı yarışmanın son bölümünde aileden asil ve çok zengin olduğunu söyledi. Ancak Nazlı Hamarat 'ın ailesinin asaleti hakkında bilgi bulunmuyor. Görgüsüz zengin olarak şöhret salan Nazlı Hamarat mücevher tasarımcısı eşi Emir Şaşmaz ile gününü gün etmekle meşgul.

EMİR ŞAŞMAZ EŞİ NAZLI HAMARAT 'I TEFLON TAVAYLA DÖVMÜŞ
nazli-hamarat-ve-emir-şaşmaz-teflon-tava.jpg
Nazlı Hamarat ile Emir Şaşmaz olaylı bir evlilik geçmişine sahip. Nazlı Hamarat 2011 yılında savcılığa eşi Emir Şaşmaz hakkında dayak iddiası ile şikayetçi olmuştu. Nazlı Hamarat 'ın bu başvurusunda eşi Emir Şaşmaz'dan 'teflon tavayla dayak' yediği iddiası bulunuyordu.

EMİR ŞAŞMAZ PARAMI YEDİ
emir-şaşmaz-ve-nazli-hamarat-kimdir.jpg
Nazlı Hamarat twitter hesabından da eşi Emir Şaşmaz hakkında hırsızlık suçlamasında bulunmuştu. Hamarat'ın dediğine göre eşi Emir Şaşmaz paraları üzerine geçirmiş 6 dükkan ile 5 dairesinin parasını almıştı.

NAZLI HAMARAT VE EMİR ŞAŞMAZ BOŞANDI MI?
nazli-hamarat-boşandi-mi.jpg
Nazlı Hamarat ile Emir Şaşmaz hırsızlık ve dayak iddialarının ardından boşanmanın eşiğine gelmiş ancak ne olmuşsa olmuş yeniden yola devam kararı almışlar. Nazlı Hamarat şimdilerde Instagram hesabından 'Aşkım, biricik kocam' diyerek kendisini teflon tavayla döven Emir Şaşmaz'a ilanı aşk yapıyor.

NAZLI HAMARAT ARABASIYLA POZ VERDİ
nazli-hamarat-arabasi.jpg
Melisa Şahin 'in lüks Porsche model arabasıyla poz vermesinin ardından Nazlı Hamarat da arabasıyla çektiği resmini Instagram hesabına yükledi. Nazlı Hamarat şoförlü bir Cadillac arabası kullanıyor.