BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,70
ALTIN 2.494,28
HABER /  MAGAZİN

Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili ayrılığının iç yüzü!

Nazlı Çelik'in Serdar Bilgili'yle evlendikten sonra ünlü iş adamının eve uğramamasından ve sürekli yurt dışına çıkıp bekar hayatı yaşamasından dolayı ayrıldığı ortaya çıktı.

Abone ol

Yaz aylarına damga vuran sürpriz boşanmalara bir yenisi daha eklendi. 3 aylık ilişkilerini 14 Şubat 2015'te nikah masasına taşıyan Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili, geçtiğimiz gün sessiz sedasız boşandı.Takvim'de yer alan habere göre altı aylık evliliklerini tek celsede bitiren çiftin birbirinden maddi ve manevi talebi olmadı. Birçokları bu boşanma karşısında şoke olurken cemiyet dünyası bu ayrılığı bekliyordu.

Sosyetikler arasında kulaktan kulağa yayılan dedikodulara göre Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili'nin evliliği başlamadan bitti. Çift, söylenildiği gibi son 2 ayda değil evliliğin ilk günlerinden beri ayrı ayrı hayatlar yaşıyordu. Ünlü haber spikeri, yine iddialara göre evlenmeden önce kendisine romantik jestler yapan Serdar Bilgili'yi imza attıktan sonra tanıyamaz oldu. Sevgililer Günü'nde Madrid'deki törenin ardından İstanbul'a dönen Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili, iş adamının Bebek'teki villasına yerleşti.

EVLİ HAYATI YAŞAMAMIŞLAR

Sadece birkaç haftanın ardından Bilgili, iddiaya göre işlerini bahane ederek eve uğramaz oldu. Nazlı Çelik de "Serdar ile evli gibi bir hayat yaşamıyoruz" diyerek yakın çevresine sürekli dert yandı.

nazli-celik-serdar-bilgili-bosanma.jpg

Şok bir iddiaya göre de sık sık yurt dışına çıkan Serdar Bilgili'nin burada yaşadığı 'bekar ve marjinal yaşamı' evliliği bitiren sebepler arasındaydı. Birkaç ay daha eşine şans veren Nazlı Çelik, ancak 6 ay dayanabildi ve boşanma davası açan taraf oldu. Ünlü spikerin, boşandıktan sonra ilk işi sosyal medyada 'Bilgili' soyadına veda etmekti.