BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Nazım Torbaoğlu kimdir nereli Ece Erken'in evli çıkan sevgilisi

Ece Erken yeni sevgilisiyle magazin gündeminde. Sevgilisinin evli çıkmasından sonra gözler Nazım Torbaoğlu'na çevrildi. Nazım Torbaoğlu kimdir aslen nereli kaç yaşında? Nazım Torbaoğlu ne iş yapıyor? Nazım Torbaoğlu ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Nazım Torbaoğlu magazin gündeminde. Ece Erken ile sevgili olan fakat aynı zamanda evli olan Nazım Torbaoğlu ne iş yapıyor? Nazım Torbaoğlu eşi ve çocuğu kim? 

Ece Erken'le aşk yaşadığı iddia edilen Nazım Torbaoğlu işadamı ve Karşıyaka Spor Kulübü yöneticisidir. Yönetime önce voleybol şubesi basın sözcülüğü ile girmiş ve daha sonra voleybol şube başkanlığı yapmıştı.

AŞK YAŞAMIYORUZ AÇIKLAMASI YAPTI

Ünlü sunucu Ecer Erkin'in Ece Erken'in işadamı Nazım Torbaoğlu ile aşk yaşadığı iddia edildi. Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan Erken: 'Nazım Torbaoğlu ile tanışma aşamasındayken görüşmeme kararı aldım. Aşk yaşamıyoruz' açıklamasını yaptı. 

Bir yasak aşkta Ece Erken'den sevgilisi evli çıktı hemde sevgilisi varBir yasak aşkta Ece Erken'den sevgilisi evli çıktı hemde sevgilisi varBir yasak aşkta Ece Erken'den sevgilisi evli çıktı hemde sevgilisi varBir yasak aşkta Ece Erken'den sevgilisi evli çıktı hemde sevgilisi varHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN