BIST 9.546
DOLAR 32,50
EURO 34,58
ALTIN 2.477,24
HABER /  MAGAZİN

Naşide Göktürk ne kanseriydi ölmeden önce bunu paylaştı

Naşide Göktürk Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede hayata veda etti. Peki kimdir Naşide Göktürk, instagram hesabından en son ne yazmıştı, ne kanseriydi?

Abone ol

Naşide Göktürk 1 yıldır süren kanserle mücadelesinde yenik düştü. Ünlü sanatçı 51 yaşında Bodrum'da özel bir hastanede son nefesini verdi.

Naşide Göktürk akciğer kanserine yakalanmıştı. 1 yıl önce konulan teşhis karşısında pes etmeyen Naşide Göktürk, yoğun kemoterapi görmüştü.

naşide göktürk öldü kanseri neydi kimdirKanseri ileri evreye geçince İstanbul'dan ayrılan Naşide Göktürk, çok sevdiği Bodrum Bitez'e yerleşti. Naşide Göktürk instagram hesabından son günlerinde yaşadığı huzuru attığı fotoğraflarla paylaşmıştı.

NAŞİDE GÖKTÜRK'ÜN SON MESAJI

Ünlü sanatçı instagram hesabına en son yukardaki bu fotoğrafı yükledi. "Bugün ki radyoterapiyi bu yazı kadar önemsemedim. Sevgi ve dostlukla, daima... " diye yazan Naşide Göktürk, sonrasında bir daha mesaj atamadı.

DOKTORU ÖLÜMÜNÜ BÖYLE DUYURDU

Durumu ağırlaşan ünlü sanatçı hastaneye kaldırıldı ve dün akşam doktoru Hilmi Ege ölümünü şu sözlerle duyurdu;

-“Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Naşide Göktürk, hastanemize genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. İleri evre kanser hastalığıyla mücadele eden değerli sanatçımız Naşide Göktürk’ü, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef ki kaybettik. Tüm sevenleri gibi bizler de değerli sanatçımızın vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduğumuzu ifade eder, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz”.

NAŞİDE GÖKTÜRK'ÜN CENAZESİ NEREYE DEFNEDİLECEK?

Naşide Göktürk bugün çok sevdiği Bodrum Bitez'de son yolculuğuna uğurlanacak. Onu kanser ile savaşında yalnız bırakmayan Hande Yener son fotoğraflarını paylaşıp altına da cenaze töreniyle ilgili şu bilgileri yazdı;

naşide göktürk cenazesi hande yener bodrum mezarı nerede

Naşide Göktürk bugün ikindi namazını takiben kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Ünlü sanatçının mezarlığı Bodrum Bitez'de olacak.

ÖLMEKTEN KORKMUYORUM DEMİŞTİ

Naşide Göktürk hastalığdan sonra verdiği röportajda ölüme dair duygularını paylaşmış ve şunları söylemişti;

- “Hasta gibi yaşamıyorum, ölüm korkusu yaşamıyorum. 2029’da öleceğime dair elimde senetim yok. Acıya dirençliyim. Hastalığım özgürlüğümü elimden aldı. Çabuk yoruluyorum”

-Başıma ne geldiyse merhametten geldi. Hastalığım, içime atmak insanları üzmemek için içime attıysam ondan olmuştur.

naşide göktürk kimdir ne kanseriydi

NAŞİDE GÖKTÜRK KİMDİR?

1 Nisan 1965 doğumlu olan Naşide Göktürk, şair, söz yazarı, besteci ve yorumcudur. “Yüreğim Rehin” isimli ilk şarkısı ile sanat camiasına giriş yapan Göktürk, daha ilk yıllarında şöhretin zirvesine ulaştı.

naşide göktürk kimdirÇocukluk yıllarını Büyükada’da geçiren sanatçı, yazarlık hayatına çok küçük yıllarda başlamış. Hayatının bir döneminde muhasebecilik ile uğraşmış, dada sonra Ankara’da küçük bir kafe işletmiştir.

1990’lı yıllarda ilk albümünü piyasaya sunmuştur. Kısa süre içinde büyük bir üne kavuşan usta sanatçı, Türk sanat camiasında önemli bir yer edinmiştir. Usta sanatçı yakalandığı kanser hastalığı nedeni ile uzun bir süredir tedavi görmekte.

Naşide Göktürk'ün Albümleri

Yüreğim Rehin

Yüreğim Hâlâ Rehin

Kan Kırmızı

Kimsem Yok

Unutmak İstiyorum