BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,65
HABER /  MAGAZİN

Nagihan Karadere'ye ne oldu Survivor 2018'de kim elendi?

Survivor'da kim elendi belli oldu. Bu hafta Survivor elemesinde büyük bir sürpriz yaşandı. Survivor takımında Damla Can, Murat Ceylan ve Nihat Doğan arasından SMS sonuçlarına göre elenen isim Nihat Doğan oldu.

Abone ol

Survivor adasında bu hafta beklenmedik gelişmeler yaşandı. Survivor ünlüler all star takımı ilk kez dokunulmazlığı kaybederken dün akşam SMS sıralamasına göre bir isim adaya veda etti. Bu isim de beklenmedik oldu. Eleme adayları Nihat Doğan, Damla Can ve Murat Ceylan olarak belirlenmişti. Acun Ilıcalı sonucu açıklayınca herkes şaşırdı. Adaya veda eden fiziksel olarak en kötü isim olan Nihat Doğan oldu.

Nihat Doğan geçtiğimiz yıllarda Özgecan hakkındaki twiti ile tepki çektiğinden Survivor kadrosundan çıkarılmıştı. Nihat Doğan'ın bu sene yeniden kadroya eklenmesi tepki çekmişti. Haliyle ALL Star takımından elenen ilk isim olması izleyicinin hala bu konuda rahatsız olduğunun göstergesi oldu.

NAGİHAN KARADERE'YE NE OLDU? : Nagihan Karadere all star takımında sıkıntılı günler yaşıyordu. Yedekte kaldığı iddiasında olan Nagihan Karadere hamlesini yaptı. Bu hafta kendi isteği ile All Star kadrosundan çıktı ve gönüllüler takımına dahil oldu.

Survivor adasında gönüllüler takımına geçen Nagihan Karadere bu akşam ekrana gelecek bölümde eski yoldaşlarına yaylım ateşinde bulunuyor. İşte Nagihan Karadere'nin Survivor'ın yeni bölümünde yapacakları;

MELİH'E NE OLDU NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ? : Survivor adasındaki bu hafta yaşanan beklenmedik bir gelişme de gönüllüler takımındaki diskalifiye oldu. Melih Özkaya sakatlığı sonrasında adaya bir daha dönemedi ve yarışmadan çıkarıldı. Melih Özkaya belinden sakatlanmıştı.

ALL STAR İLK KEZ DOKUNULMAZLIK KAYBETTİ : Survivor 2018 adasında gönüllüler takımı en güçlü kadroyu çıkaran All Star karşısında oyun kazanamıyordu. Haftalar sonra ilk kez şansları dönen gönüllüler takımı, all starı yenerek dokunulmazlığın sahibi oldular. Gönüllülerin talihini değiştiren de Nagihan Karadere'nin takım değiştirmesi oldu.