BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.326,17
HABER /  MEDYA

Nagihan Karadere şoku Avatar Atakan Yattara ile bastı

Nagihan Karadere kimdir? Survivor Nagihan Karadere evli mi eşi ve kızıyla birlikteyken nasıl biri? Avatar Atakan en son Nagehan Karadeyi Yattara ile dedikodu yaparken bastı.

Abone ol

Survivor 2016 ünlüler takımının en sıradışı isimlerinden biri Nagihan Karadere. Performansı zirvede olan Nagihan Karadere adadaki ilişkileri ve dedikodu sevdası sebebiyle sürekli inişte. Sergilediği profil sebebiyle özel hayatı merak konusu olan Nagihan Karadere kiminle evli ismini hiç anmadığı eşi kimdir ve kızıyla olan hayatında nasıl biri? 

Daha önce Tuğba Özay tarafından dedikodusu yapılırken basılan Nagihan Karadere bu huyundan vazgeçmeyince ikinci baskını yedi. Bu kez onu Yattara ile dedikodu yaparkan basan isim Avatar Atakan oldu.

nagihan karadere kimdir avatar atakan yattara ile bastıAtakan dedikodusu yapılırken Nagihan ve Yattara'yı yakalayınca yanlarına oturdu ve 'Yüzüme söyle' diyerek tepkisini verdi. Bunu beklemeyen Nagihan Karadere her zamanki gibi yine çarketti.

NAGİHAN KAREDERE KİMDİR NASIL BİRİ?

Nagihan Karadere'in Survivor'da sergilediği kişilik ona SMS oylamasında puan kaybettirecek kadar negatif. Peki kimdir Nagihan Karadere Survivor'a gitmeden önceki hayatı nasıldı? Hiç ismini anmadığı eşi ve kızı kimdir?


Survivor'da başarısıyla olduğu kadar agresifliği ile de dikkat çeken Nagihan Karadere ödül oyununda kızını görme imkanını kaybedince krizi girmişti. Ece isminde bir kızı olan Nagihan Karadere nedense eşinden hiç söz etmiyor. Oysa Nagihan Karadere evli ve instagramda da eşiyle hayli mutlu fotoğrafları var.


Nagihan Karadere'nin kocasının ismi ise Umut... Instagram hesabında eşi Umut ve kızı Ece Arven'in bol bol fotoğraflarını paylaşmış.


NAGİHAN KARADERE NERELİ ASIL MEMLEKETİ

Nagihan Karadere eski bir milli atlet. 1984 doğumlu olan Nagihan Karadere İstanbul'da yaşıyor olsa da asıl memleketi Osmaniye'nin Kadirli ilçesi.

NAGİHAN KARADERE'Yİ İFŞA EDEN KAVGA TUĞBA ÖZAY İLE...

Nagihan Karadere'nin dedikodularına dair son kavga Tuğba Özay ile olmuştu. Nagihan'ı ifşa eden Tuğba Özay, Avatar Atakan ile Ezgi avcı arasında ilişki olduğunu da söylemişti.