BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Nagihan Karadere eşi ve kızı... Elenirse ağlarım mesajı!

Nagihan Karadere Survivor adasından elenir mi? Demet Akalın mesaj attı ve o elenirsi ağlarım dedi. Peki kimdir Nagihan Karadere eşi ve kızı hakkındaki bilgiler.

Abone ol

Survivor arasınının gelmiş geçmiş en başarılı kadın yarışmacısı olan Nagihan Karadere elenmenin eşiğinde. Semih Öztürk ve Yattara ile potaya giren Nagihan Karadere ağlaya ağlaya yataklara düştü.

SURVİVOR 31 MAYIS 2016 KİM ELENDİ - TIKLAYIN

Demet Akalın Survivor yarışmasında Nagihan eleme adayı olunca twitter hesabından bir mesaj attı. Daha önce Ütopya'da Semih Öztürk'e destek veren Demet Akalın bu kez Nagihan Karadere dedi ve şunları yazdı;

-Ay Nagi giderse valla ağlarım...

ATAKAN İÇİN EZGİ MESAJI

Demet Akalın Survivor adasının bir diğer ismi Atakan'a da bir başka mesajla gönderme yaptı ve şu satırları yazdı;

NAGİHAN KARADERE KİMDİR EŞİ VE KIZI

Peki kimdir Survivor'ın huysuz kızı Nagihan Karadere. Sürekli adını andığı ve iletişim kurmak için can attığı kızının ve eşinin adı nedir? İşte Nagihan Karadere hakkında bilgiler.

nagihan karadere esi kocasi kimdirEce isminde bir kızı olan Nagihan Karadere nedense eşinden hiç söz etmiyor. Oysa Nagihan Karadere evli ve instagramda da kocasıyla hayli mutlu fotoğrafları var.

NAGİHAN KARADERE KOCASI UMUT KİMDİR

nagihan karadere kimdir esi ve kizi resimleriNagihan Karadere Survivor adasındakinin aksine instagramdaki fotoğraflarında bambaşka bir profil çiziyor.

nagihan karadere kizi eceBir kızı olan Nagihan Karadere kimdir eşi nasıl biri? Nagihan Karadere evli ve bir çocuk annesi.

Nagihan Karadere'nin adını çok fazla anmadığı kocasının ismi Umut... Instagram hesabında eşi Umut ve kızı Ece Arven'in bol bol fotoğraflarını paylaşmış.

nagihan karadere kocasi kimdir adi ne
Nagihan Karadere ve eşi Umut düğün fotoğraflarında hayli mutlu görünüyorlar. Nagihan Karadere'nin kocasıyla mutlu bir evliliği var.

NAGEHAN KARADERE KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Nagihan Karadere eski bir milli atlet. 1984 doğumlu olan Nagihan Karadere Osmaniye'nin Kadirli ilçesinden. Fenerbahçe'de yetişen Nagihan Karadere sürat koşuları branşında yarıştı. Nagihan Karadere 13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

nagihan karadere eşi ve kızının adıNagihan Karadere aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya sahibi.  Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeralan Nagihan Karadere ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

NAGİHAN KARADERE ÖYLE BİR HATA YAPMIŞTI Kİ...
 
2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.