BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,94
ALTIN 2.325,47
HABER /  MEDYA

Nagehan Alçı seks kaseti iddiası

Nagehan Alçı'nın eşi Rasim Ozan Kütahyalı'nın seks kaseti gerçek mi? Nagehan Alçı, kocasının seks kasetiyle ilgili konuştu.

Abone ol

Milliyet gazetesi yazarı ve CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programının yorumcularından Nagehan Alçı, kendisi gibi Sabah gazetesi yazarı eşi Rasim Ozan Kütahyalı'ya ait olduğu ileri sürülen ve iki erkeğin sevişme görüntülerini içerdiği iddia edilen kaset hakkında net konuştu.

Bir kaç gündür sosyal medyada yankı bulan seks kasedinin sahte olduğunu açıklayan Nagehan Alçı, "Kocamla gülüp geçiyoruz" dedi.

"KASET OLAYINA KOCAMLA GÜLÜYORUZ"

Alçı programda şöyle konuştu: 

"Tamamen yalan, uyduruk gerçekliği olmayan sahte bir kasetle eşime saldırdılar. Çamur at izi kalmasın mantığı son derece çirkin bir kaset komplosu kuruldu. Devlet içinde kaynağını bilmediğim bir çete var. O kasetlerin o çetelerle aynı odaklı olduğuna inanıyorum. Kocamla bu kaset olayına gülüp geçiyoruz" 

"NAZLI ILICAK'LA HİÇBİR SORUNUM YOK"

Sabah Gazetesi'nde "fikir ayrılığı" gerekçesi ile köşesine son verilen Nazlı Ilıcak ile son prorgamlarda çok sert polemiklere giren Alçı, aralarında hiç bir sorun olmadığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Nazlı Ilıcak bana ablalık yaptı. Kişisel olarak aramızda sorun yok."