BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,92
ALTIN 2.432,29
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Naci Bostancı AK Parti için istifa etti

Zaman gazetesi yazarı Prof. Dr. Naci Bostancı, üniversitedeki görevinden istifa etti!

Abone ol

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Naci Bostancı, milletvekilliği adaylığı için görevinden istifa etti. Zaman gazetesinde haftalık makaleler kaleme alan Bostancı, bir dönem Anavatan Partisi'nde de genel başkan danışmanlığı görevini yürütmüştü.

Prof. Dr. Naci Bostançı, Gazi Üniversitesi'ndeki görevinden bugün sabah saatlerinden istifa etti. AK Parti siyaset okulunda da görev alan Bostancı, bir dönem ülkücü camianın da en önemli kalemleri arasında yer aldı. 
 
Prof. Dr. Bostancı, yüksek lisansını ve doktarasını İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstütüsü'nde sosyal değişme kuramları üstüne verdiği tezler ile tamamladı. Türkiye Günlüğü, Birikim gibi dergilerde makaleleri yayınlanan Naci Bostancı, Zaman gazetesinde haftalık makaleler kaleme aldı.

Bostancı ayrıca ANAP eski Genel başkanlarından Mesut Yılmaz'ın danışmanlığını da yapmıştır. 1998-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Halka İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Başkanlığı yapmış olan Prof. Dr. Bostancı, halen Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığını yürütüyordu. Bostancı'nın çalışma alanları arasında Türkiye'de sosyal değişme, kimliksel dönüşüm, siyaset tarihi, siyaset bilmi, ikna kuramları, kitle iletişim teorileri, propanganda, milliyetçi ve muhafazakar ideolojiler ile kültürel dönüşüm konuları bulunmaktadır. Bostancı ayrıca Işığın Gölgesi adlı siyasi bir roman da kaleme alarak 1980 öncesindeki siyasi ortama kendi dünyasından kesitler sunarak yaklaşmıştır.