BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  GÜNCEL

Mutlu Kaya'nın son durumu Sibel Can gitti

Başından vurulan Mutlu Kaya 'nın durumu kritik. Sibel Can Ergani'de keşfettiği Mutlu Kaya'yı ziyaret için hastaneye gitti. Mutlu Kaya'nın son durumu hakkında bilgi aldı.

Abone ol

Sibel Can , Sesi Çok Güzel yarışmasına çıkarttığı Erganili Mutlu Kaya 'nın durumu hakkında bilgi almak için hastaneye gitti. Sibel Can'ı karşılarında gören Mutlu Kaya'nın babası ve kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Sibel Can instagram hesabından ise Mutlu Kaya 'nın sevgilisi tarafından vurulmasına tepki gösterdi.

FOX'daki yarışmayla tanınan 19 yaşındaki Mutlu Kaya'nın Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisindeki tedavisi devam ediyor. Üç gün boyunca uyutulacak olan Mutlu Kaya'nın beynindeki kurşun henüz çıkarılmadı. Doktorlar beyin fonksiyonlarının normalleşmesini bekledikten sonra müdahalede bulunacaklar.

SİBEL CAN MUTLU İÇİN GİTTİ
Mutlu Kaya'yı Türkiye'ye tanıtan Sibel Can bugün Diyarbakır'a gitti.
sibel-can-ağladi-mutlu-kaya-ziyareti.jpg
Gazi Yaşargil Eğitim Hastanesine giden Sibel Can'ı, Mutlu Kaya'nın babası ve kız kardeşi Dilek Zengin karşıladı. Dilek Zengin ve Sibel Can birbirlerine sarılıp ağladılar. Sibel Can doktorlardan Mutlu Kaya'nın sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı.

MUTLU KAYA'NIN SON DURUMU NASIL?
sibel-can-ağladi-mutlu-kaya.jpg
Hastanede Mutlu Kaya'yı yoğun bakım ünitesinde gören Sibel Can ailesiyle de basına kapalı olarak görüştü. Sibel Can hastane çıkışında basına Mutlu Kaya 'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Sibel Can, "Ben Mutlu'yu çok kötü bekliyordum. Tabii ki şu anda uyuyor. Beni görmedi ama ellerini tuttum. İyi olacağına umut ediyorum" dedi.
sibel-can-diyarbakir-hastane-mutlu-kaya-ziyareti.jpg

Sibel Can, baba Mehmet Kaya ile bir süre görüştükten sonra hastaneden ayrıldı.

SİBEL CAN INSTAGRAMDAN O SEVGİLİYE YAZDI
Mutlu Kaya'yı vuran yarışmalara çıkmasına karşı çıkan eski sevgilisi Ercan E. çıkmıştı. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Ercan E. 'öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılanacak. Sibel Can, Mutlu Kaya'nın eski sevgilisi tarafından vurulduğunu öğrenince instagram hesabından şunları yazdı;

Yıllarca Şarkılarımda..,Sevgiyi.,mutlu-kaya.20150520130115.jpg
Hasreti.,Vuslatı.,AŞK 'ı
Haykıran BEN..
ÇOK ÜZGÜNÜM..
AŞK, Sevdiğinin SES 'inden SEVİLDİĞİNİ Duymak..
AŞK,Senin YARI'nı
TAM Yapmak..
AŞK,Sevdiğinle
GURUR Duymak..
Sevdiğinle MUTLU Olmak..
AŞK ..Aşılmaz YOLLARI VARILIR..,
Kavuşmaz Kolları SARILIR YAPMAK..DEĞİLMiYDİ..?
AŞIK'a ÖLDÜRMEK..
AŞK"a KURŞUN
AŞK "a ÖLÜM YAKIŞIRMI..? Dayan GÜZEL Kızım..
GÜZEL SESINLE ..AŞK 'ı Anlat..

MUTLU KAYA'YI VURAN SEVGİLİNİN İFADESİ

Mutlu Kaya'yı vuran sevgilisi Ercan E. polis tarafından kovalamaca sonucu ele geçirildikten sonra ifadesinde onunla tartıştığını ancak vurmadığını öne sürdü.

Ercan ifadesinde, “Ailesi sürekli bu yarışmalara katılmasını istiyordu, ben istemiyordum. Bu nedenle çok tartıştığımız doğru ama onu ben vurmadım” dedi.

MUTLU'YU ‘HÂLÂ SEVİYORUM’
mutlu-kaya-kimdir.20150520130132.jpg
Olay günü alkol aldığını, gece saat 03.00 sıralarında olayın meydana geldiği bölgeye gittiğini anlatan Veysi Ercan, “Sokağa gittim ama silah sıkmadım. Onu çok seviyorum, nasıl onu vururum. Onunla tanıştığımda ne içkim ne de sigaram vardı. Onun derdinden başladım” diye konuştu. Kaya’nın yaralandığını ertesi günü saat 11.00 sıralarında duyduğunu ileri süren Ercan, “Ailesi tepki gösterir diye hastaneye gitmedim, telefonumu da kapattım. Daha önce de ‘O Ses Türkiye’ yarışmasına katılacaktı, izin vermedim. Beni dinledi, o yarışmaya gitmedi” dedi.

GECE DIŞARI ÇAĞIRMIŞ

Diyarbakır Valiliği, Kaya ile Ercan’ın olay gecesi buluştuklarını, Ercan’ın Kaya’yı evine bıraktıktan sonra saat 02.30’da tekrar çağırdığı ancak Kaya’nın dışarı çıkmadığı, saat 03.20’de Kaya’nın evinin iç tarafında kapının önünde yaralandığını açıkladı.