BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,71
ALTIN 2.490,97
HABER /  MEDYA

Mutlu Kaya kimdir neden vuruldu?

Sesi Çok Güzel yarışmasına Diyarbakır'dan katılan ve yarışmaya damga vuran Mutlu Kaya'dan kötü haber geldi. Peki Mutlu Kaya kimdir, yarışmaya nasıl katılmıştı?

Abone ol

Geçtiğimiz günlerde reytinlere yenik düşerek kaldırılan Sesi Çok Güzel yarışmasına Sibel Can 'ın Diyarbakır Ergani'de keşfettiği Mutlu Kaya damga vurmuştu. Güzelliği ile dikkat çeken Mutlu Kaya kimdir , neden vuruldu?

mutlu-kaya.20150518120527.jpg

MUTLU KAYA YARIŞMAYA BÖYLE GELMİŞTİ

Sesi Çok Güzel yarışması farklı formatı ve jürisiyle öne çıktı. Sibel Can , Sertap Erener ve Gökhan Türkmen 'den oluşan jüri ihbar yapılan yerlere gidip 'sesi güzel' olanları buluyor. Genellikle bir yakınları tarafından videoları çekilip gönderilen yarışmacılar karşılarında ünlü isimleri bulunca şoka giriyor.

ERGANİLİ MUTLU KAYA 'NIN HİKAYESİ
mutlu-kaya-diyarbakir-evi.jpg
Yarışmanın ilk bölümünde Sibel Can , Diyarbakır'dan gelen 'sesi çok güzel' ihbarına yanıt verip Ergani ilçesine gitti. Mutlu Kaya bir ilköğretim okulunun çay ocağında çalışıyordu. Sibel Can 'ı karşısında bulunca şaşkına döndü.

mutlu-kaya-evi.jpg
Üniversiteyi kazanmasına rağmen maddi olanaklar yüzünden okumaya gidemeyen Mutlu Kaya , fakir bir ailenin kızı. 8 çocuk doğuran annesiyle birlikte evleri olmadığı için evli olan ablalarının evinde yaşıyorlar.

mutlu-kaya-kimdir-sibel-can.jpg
Tek bir odada yatıp kalkan Mutlu ve ailesinin hikayesi izleyen herkesi derinden sarstı. Mutlu Kaya'nın Sibel Can'ın teklifini kabul edip İstanbul'a gelmeye karar verdiği anda söylediği 'Benim elbisem ve ayakkabım yok' sözü üzdü.

mutlu-kaya.jpg
İşte Sibel Can'ın Diyarbakır Ergani'de keşfedin İstanbul'a getirdiği Mutlu Kaya;