BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Müteahhitlerden İstanbul adımı: Endişe etmiyoruz!

BELÇİKA'da gerçekleştirilen Avrupa Müteahhitler Birliği toplantısında Türkiye mesajı verildi: Endişe etmiyoruz 2018’de İstanbul’da buluşacağız.

Abone ol

Etkinliğe katılan Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar Belçika'da gerçekleştirilen toplantıda, “Türkiye’nin önünün ne kadar açık olduğunu ve sektörümüzün gelecek hedeflerini anlatma fırsatı yakaladık. Konuştuğumuz iş adamlarına Türkiye ile ilgili endişe edilecek bir durum olmadığını anlattık. 2018 yılında yapılacak genel kurul toplantısının İstanbul’da yapılması için gerekli görüşmeleri yaptık” diye konuştu.

Avrupa Uluslararası Müteahhitler Birliği  (EIC), her yıl iki defa Avrupa’nın farklı şehirlerinde bir araya gelerek hem Avrupa’nın farklı şehirlerini deneyimlemekte hem de genel kurul toplantılarını gerçekleştirmektedirler. bu yıl içinde ikincisini düzenledikleri genel kurul toplantısını Belçika’nın Brüksel şehrinde hayata geçirdiler. EIC ve Belçika İnşaat Federasyonu ile ortaklaşa organize edilen Avrupa’nın en büyük iletişim platformuna İstanbul Demir ve Demir dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) olarak Türk Yapı Malzemelerini tanıtmak, Türk üretiminin kalitesini ve güvenirliliğini aktarmak için Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar sektörü temsilen genel kurula katıldı.

Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi Başkanı Serdar Urfalılar 2018 yılı güz döneminde yapılacak Avrupa Uluslararası Müteahhitler Genel Kurul toplantısının İstanbul’da yapılacağı bilgisini paylaştı. Bu tür iletişim platformlarında algı arttırmanın önemini vurgulayan Urfalılar, Türk Yapı Malzemeleri üreten firmalarının yarıştığı projelerde Avrupalı Müteahhitlerin aslında Türk Yapı Malzemeleri hakkında çok az bilgileri olduklarını aktardı. (Emlakpencerem]