BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.414,35
HABER /  DÜNYA

Müşteri kavgası ölümle bitti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde iki acenta arasında müşteri yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinde iki acenta arasında müşteri yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ayağından yaralandı. Polis, olaydan sonra otomobille kaçan iki kişiyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
Olay, dün gece Armutalan Şehit Ahmet Benler Caddesi 216 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Tur acentesi sahibi H.D. (38) ve M.D. (34), sokak acentesi işleten Osman Bozoğlu ile (36) müşteri kapma yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada kullanılan silahtan çıkan kurşunlardan biri Osman Bozoğlu’nun kafasına isabet ederek ağır yaralanmasına sebep oldu. Ağır yaralı Bozoğlu, olay yerindeki bir araçla özel hastaneye kaldırıldı. Ancak Bozoğlu, acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayda acente çalışanı Murat Uçar da (33) ayağına isabet eden kurşunla yaralanarak Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi altına alındı.
Bozoğlu’nun hastane önünde bekleyen yakınları öldüğünü öğrenince gözyaşlarına boğuldu. H.D. ve M.D., olaydan sonra otomobille kaçtı. Kavgada tabancayı H.D. veya M.D.’den hangisinin kullandığı tespit edilemezken, olay yeri inceleme ekipleri kavganın yaşandığı yerde 4 adet boş mermi kovanı buldu. Polis, kaçan iki zanlıyı yakalamak için geniş çaplı araştırma başlatırken, ilçe giriş ve çıkışları tutuldu. Zanlıların ilçe dışına kaçma ihtimallerine karşı da çevre ilçelerin jandarma ve polis güçlerine haber verildi.
Öte yandan, hayatını kaybeden Osman Bozoğlu’nun olaydan yarım saat önce rahatsızlanan çocuğunu eşiyle birlikte hastaneye götürdüğü buradan da gelen telefon üzerine acenteye giderek kavgada hayatını kaybettiği öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
(İHA)