BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA

Mustafa Tuna Ankara Büyükşehir'e aday mı? İlk kez cevap verdi...

Melih Gökçek'in istifası sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Mustafa Tuna, Mart 2019'daki yerel seçimlerde yeniden aday olacak mı? Ne mesajlar verdi?..

Abone ol

AK Parti'nin 2019 Mat'ında yapılacak yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına kimi aday göstereceğiyle ilgili aday toto sürerken, Ankara Büşükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Yeniden adaylık düşünceniz var mı?” sorusuna ilk kez cevap verdi. 

HAYIRLI OLMAYACAKSA OLMAK İSTEMEM... “Seçimler olur, aday gösterilirim, gösterilmem ayrı bir konu. Benim bir kere işlerimi yapmam gerekiyor. Bana düşen budur. Gerisi için Cumhurbaşkanımız, partimizin yetkili organları, partimiz için en uygun aday kimse onu aday olarak göstereceğinden hiçbir şüphe yok" diyen Mustafa Tuna, "Benim devam etmem yönünde karar alınırsa, çalışmalarımıza devam ederiz. Başka bir aday olursa, çalışmalarımızı sonuna kadar devam ettiririz. Eğer benim olmam hayırlı olmayacaksa, ben olmak istemem."

HESAP İŞİ DEĞİL NASİP İŞİ... "Adaylık işi hırsla olmaz zaten. Bizim öyle bir hesabımız olmaz. Hesap işi değil nasip işidir. Bunların hepsi emanet görevler, gelip geçici işler. Önemli olan vatandaşın memnuniyetini, konforunu artıran hizmetler yapmak. Bizim çalışmalarımız hep bu yönde."

ADAY OLMAK BAŞKA ADAY ADAYI OLMAK BAŞKA... "Bundan sonra da böyle bir görev verilirse çalışmalarımıza devam ederiz. Yoksa ‘ben aday olayım’ demekle aday olunmaz. Aday adayı olmak başka bir şey, aday olmak başka bir şey.”

5 YILLIK PROJELERLE ADAYLIK SİNYALİ... Başkanlık koltuğuna oturduktan sonra gece ulaşımı, otopark indirimi, su indirimi gibi vatandaşın cebine direkt dokunan hamleler yapan Mustafa Tuna'nın, aday gösterildiği takdirde 5 yıl boyunca Ankara için öncelikleri ve projelerini de anlatması 'aday olmak istiyor" şeklinde yorumlandı.