BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Mustafa Sarıgül'den 'yeni parti' açıklaması

CHP'li Mustafa Sarıgül, yeni bir parti kuracağı yönündeki iddialara çok net yanıt verdi.

Abone ol

CHP'li Mustafa Sarıgül, parti kuracağı veya merkez bir partiye geçeceği yönündeki iddialarının doğru olmadığını açıkladı. CHP'li olduğunu anımsatan Sarıgül, "Biz sosyal demokrat anlayışımızın iktidar olmasını arzu ediyoruz" dedi.

MUSTAFA SARIGÜL CHP'NİN BAŞINA GEÇECEK (TIKLA-OKU)

PARTİ KURACAĞIM YALAN


CHP'li Mustafa Sarıgül, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tuna ve Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile birlikte Konya'yı ziyaret etti. CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında Sarıgül, parti kuracağı ya da merkez bir partiye geçeceği yönünde çıkan haberleri hatırlatan gazetecilere yayımlanan haberlerin hiçbir doğruluk payı olmadığını söyledi. Mustafa Sarıgül, şöyle konuştu:

SOSYAL DEMOKRAT ANLAYIŞIN İKTİDAR OLMASINI ARZU EDİYORUZ

"Mustafa Sarıgül değişim, gelişim istiyor. Mustafa Sarıgül CHP'nin üyesi ve yıllardan beri sosyal demokrasiyi savunuyor. Mustafa Sarıgül, birleştiren olma durumunda. Mustafa Sarıgül, düşüncelerinin iktidara gelmesi için de bütünleştiren olmak durumunda. Türkiye değişim hareketine gönül veren binlerce arkadaşımızla birlikte biz sosyal demokrat anlayışımızın iktidar olmasını arzu ediyoruz."