BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.496,58
HABER /  MAGAZİN

Mustafa Sandal eşinden boşanıyor mu?

Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal eşinin kendisini aldattığına dair çıkan haberleri yalanladı İşte onun açıklamaları...

Abone ol

Bulgar basınında çıkan, ünlü şarkıcı Desislava ile Mustafa Sandal arasındaki aşk iddialarına Emina Sandal yanıt verdi: "Aldatma söz konusu değil"

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal, geçtiğimiz yıl Bulgaristan'da ülkenin en popüler şarkıcılarından Desislava ile sahneye çıkmıştı. Mustafa Sandal ile aynı sahneyi paylaştığı için heyecanını gizlemeyen Desislava, "Mustafa'yı, 'İsyankar' isimli şarkısıyla tanıdım. Eşi Emina kızmasın ama, o şarkıyla ona aşık oldum" şeklinde samimi itiraflarda bulunmuştu.

Bu açıklamalar üzerine geçtiğimiz aylarda Bulgar basınında Sandal ile Desislava'nın ilk konserinin ardından Bulgaristan'da birkaç tane daha özel konser düzenledikleri ve ikilinin arasında bir yakınlaşma olduğu iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialar üzerine eşi Emina Sandal, "İnsanların ailemizi rahatsız edecek şekilde yarattığı skandalları sevmiyorum. Gerçek şu ki yazılanlar kesinlikle doğru değil" dedi.