BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Koç kardeşi Ali Koç'u gizlice kızlarını ise...

Mustafa Koç sıkı bir Fenerbahçeliydi. Evdeki garsonları onu Fenerli yapmıştı. O da babasından gizlice Ali Koç'u Fenerbahçe'li yapmış.

Abone ol

Mustafa Koç sıkı Beşiktaşlı olan babaları Rahmi Koç'a rağmen nasıl Fenerbahçeli olduğunu ve kardeşi Ali'yi de gizlice Fenerbahçeli yapışını şöyle anlatmıştı;

“Oğlum başka seçeneğin yok, sen de Fenerbahçeli olacaksın”!

Mustafa Koç iki kızını da sıkı fenerbahçeli yapmış.

Rahmi Koç, sorulduğunda oğulları Mustafa ve Ali’yi evdeki garsonun gizli gizli çalışarak Fenerbahçeli yaptığını, diğer oğlu Ömer’i ise son anda Beşiktaş saflarında tutmayı başardığını anlatır.

EVİMİZDEKİ GARSON FENERLİ YAPTI

Mustafa Koç da babasını doğrulayarak şunları anlatmıştı:

-“Evet, beni evimizdeki garson Fenerbahçeli yaptı. Ali’ye ise, ben ‘Oğlum başka seçeneğin yok, sen Fenerli olacaksın’ diye bastırdım. O sıralarda 5 yaşında olan Ali de Fenerbahçe’yi seçti.”

ALİ KOÇ : AGABEYİM VE...

Fenerbahçe yönetiminde yer alan ve gelecek için de adı başkanlık için geçen Ali Koç, ağabeyiyle birlikte nasıl Fenerbahçeli olduklarını şöyle anlatıyor:

-“Mustafa Ağabey’in doğduğu yıl bizde çalışmaya başlayan, ondan sonra da Koç Holding’de Rahmi Koç’un kat görevlisi olarak çalışan Kamer Kaya, önce Mustafa Ağabey’imi Fenerbahçeli yaptı. Sonra Mustafa ile birlikte ikisi beni Fenerbahçeli yaptı.”

İKİ KIZIM DA KOYU FENERBAHÇELİ

Mustafa Koç, eskiden formaları çekip izlemeye gittiği futboldan ne yazık ki şiddet yüzünden  soğuğudunu açıklamıştı, Kasım 2014’te gazetecilerle yaptığı bir sohbette.

Şöyle demişti Koç:

-“Futbol konusunda heyecanım bitmek üzere. Futboldan hicap duyuyorum. Artık daha ötesi yok. Benim iki kızım da koyu Fenerbahçelidir. Formaları giyip cumartesi-pazar Kalamış marinanın maç öncesi ritüeline gider, stada girerdik. Tüm bunları bıraktık. Ben bile artık televizyonu açıp maçları izlemiyorum maalesef.”