BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Ceceli Küçükçekmece'yi salladı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Uluslararası Göl Festivali” 7. si renkli görüntülere sahne oldu.

Abone ol

Kardeşlik ve dostluğun pekiştiği festival bu yıl; Brezilya, Kolombiya, Polonya, Filistin, İtalya, Tayvan, Macaristan, Kanada ve Amerika’dan gelecek olan konukların yanı sıra Türkiye’nin farklı yörelerinden geleneksel halk dansları topluluklarının gösterileri ile şenleniyor.

Farklı kültürlerin kardeşliğine sahne olacak festivalin akşamlarına ise Gripin, Mustafa Ceceli, Kolpa, Mustafa Uğur, İstanbul 12 Orkestrası, Rumelili Gültekin, Sevim Balkan, Orhan- Kemal, Serkan Çağrı-Suzan Kardeş ve Atiye gibi ünlü isim ve grupların konserleri damga vuracak.
Dragon Boat yarışları, konserler, dans gösterileri ve daha birçok etkinliğin bir araya geleceği “7. Uluslararası Göl Festivali” bu yıl yine eğlence ve coşkunun adresi olacak.

Küçükçekmece'de festival coşkusu tüm hızıyla sürüyor. Festivalin ikinci gününde Göl Kenarı'nda ünlü sanatçı Mustafa Ceceli Küçükçekmecelilere  unutulmaz bir konser akşamı yaşattı.
Konsere Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları,  Ak Parti İlçe Başkanı Temel Karadeniz ve binlerce Küçükçekmeceli katıldı. Özellikle genç  kızların yoğun ilgi gösterdiği konserde, vatandaşlar amfi tiyatroyu ve çevresini hınca hınç doldurdu.

POLONYA'DAN BÜYÜK SÜRPRİZ

Mustafa Ceceli konseri öncesinde Amerika, İtalya ve Polonya'dan gelen konuklar dans gösterilerini sahneledi. Büyük ilgiyle izlenen gösterilerde Polonya ekibi Türkiye'ye  bir de sürpriz yaparak, "Beyoğlu'nda Gezersin" isimli şarkıyı seslendirdi. Ekibin sürprizi katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı. Festivalin ikinci gününde ev sahibi Türkiye'yi de Beşik Turizm Folklor Eğitim ve Araştırma Derneği Halk  Oyunları Ekibi Trabzon yöresi oyunlarıyla temsil etti.

CECELİ'YE YOĞUN İLGİ

Gecenin finalinde sevilen sanatçı Mustafa Ceceli muhteşem bir konser verdi. Ceceli, dillere pelesenk olan "Es"  isimli parçasıyla konserin açılışını yaparak, en güzel ve popüler şarkılarını Küçükçekmeceliler için söyledi. Binlerce vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği konserde ünlü sanatçı, 2 saat boyunca sahnede kaldı. Mustafa Ceceli, başarılı performasını perküsyonda da göstererek, gecede eğlenceyi doruğa çıkardı.

Sevilen sanatçının dillerden düşmeyen şarkılarına hayranları  hep bir ağızdan eşlik ederken,  romantik şarkılarda da çiftler dans etti. Konser sonunda Başkan Aziz Yeniay ünlü sanatçıya teşekkür ederek, plaket verdi. Başkan Yeniay'ın sosyal medyada çok aktif olduğunu ve kendisini takip ettiğini belirten Mustafa Ceceli, Küçükçekmece Göl Festivali'nde konser verdiği için mutlu olduğunu ifade etti.  Başkan Yeniay' a teşekkür eden ünlü sanatçı,  coşku ve alkışlar arasında sahneden ayrıldı.

GRİPİN COŞTURDU

Festivalde tüm katılımcılar ellerinde Türk bayrakları ve kendi ülke bayraklarıyla dostluk ve kardeşlik mesajları verdi. Gecenin sonunda ise, ünlü müzik grubu Gripin sahne aldı. Grup, dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi. Ses ve ışık gösterileri ile başlayan konser, Gripin’in ardı ardına seslendirdiği şarkılarla devam etti. Gripin, konserde müzikseverlere sonbaharda çıkarmayı planladıkları yeni albümlerinin müjdesini de verdi. Konser sonunda Başkan Aziz Yeniay, gruba teşekkür plaketi verdi.