BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,75
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Ceceli ezan okudu olay oldu bu nasıl makam!

Mustafa Ceceli'nin Erdoğan'ın verdiği iftarda okuduğu ezan dillerde. Makamı hayli değiştiren Mustafa Ceceli ezanı öyle bir yorumladı ki bu kez beğeni değil eleştiri aldı.

Abone ol

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli her ramazanda okuduğu ilahiler ve ezan ile taktir toplardı. Bu kez öyle olmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği iftarda okuduğu ezan ile eleştiri aldı.

Akşam ezanının makamını çok fazla değiştiren Mustafa Ceceli abartıya kaçınca herkesin diline düştü. Sosyal medyaya da konu olan Mustafa Ceceli 'Akdeniz akşamları' gibi okuyor eleştirileri aldı.

ALLAH'IN HÜKMÜNÜ ÇİĞNEMİŞ

İlahiyatçılardan gelen eleştiriler ise daha da ağır oldu. İlahiyatçı yazar Ümit Özdemir de Beyaz TV'de katıldığı 'Sakın Kaçırmayın' isimli programda okunan ezanı eleştirdi ve 'Allah'ın burda resmen hükmü çiğnenmiştir' dedi.

Özdemir şu eleştirileri getirdi;

-"Ramazan günlerinde gündeme gelmek adına böyle şeyleri yapması çok yanlış bir davranış. Allah'ın burda resmen hükmü çiğnenmektedir. Ezan okumak şarkı söylemek gibi değildir. Mustafa Ceceli belki bunu samimiyetle ezana muhabbetinden yapıyor. Lakin makamlar arası geçkilerinde ve okuyuşlarında bir sürü hataları var."

SOSYAL MEDYADAKİ EZAN YORUMLARI