BIST 9.566
DOLAR 32,47
EURO 34,55
ALTIN 2.472,61
HABER /  GÜNCEL

PKK'lı Cemil Bayık'ı babası bu sözle vurdu

Cemil Bayık'ın babası Mustafa Bayık, Kürt kökenli AK Partilileri hain ilan ederek kaçıran terör örgütüne böyle seslendi.

Abone ol

Terör örgütü PKK'nın 2 nuraması Cemil Bayık'ı evlatlıktan silen babadan oğluna hodri meydan: "AK Partiliyim beni de kaçırın."

Habertürk gazetesinden Ahmet Yukuş, PKK'nın önde gelen yöneticilerinden Cemil Bayık'ın Elazığ'ın Keban ilçesine bağlı Aşağıçakmak Köyü'nde yaşayan AK Partili babası Mustafa Bıyık'ı bulup konuştu.

Baba Bayık, terörü tırmandıran oğluna bu sözlerle ateş püskürdü: "Cemil diye bir oğlum yok. Öldürmekle adam kaçırmakla sorun çözülecekse, gönülden AK Partiliyim beni de kaçırın." 

ANNESİ SÜTÜNÜ HELAL ETMEDİ

Anne Reyha Bayık, "Cemil'e memlekete yaptıklarından ötürü sütümü helal etmiyorum" dedi.

HESAP SORACAĞIM

Yine Mustafa Bayık 2007 yılında İHA'ya yaptığı açıklamasında "Cemil benim için 33 sene önce ölmüştür. Onun yüzünden akrabalarım ve köydeki komşularım benimle konuşmuyor. Yakalanırsa ona hesap soracağım" demişti.

Bir oğlunun imam, bir oğlunun Askeri hastanede aşçı olarak çalıştığını belirten Baba Mustafa Bayık şunları söylemişti:

"Cemil'i reddetsemde, etmesem de o beni red etti. 1976'dan beri haber yok. Bir şey bilmiyorum size ne söyleyim. 1976'den beri, 32 yıldır ölen birini bana sormayın Bugün bana hatırlatmayın. O gün bana başsağlığı verildi"