BIST 9.080
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.324,14
HABER /  MEDYA

Mustafa Balbay topun ağzında

Cumhuriye gazetesinde yazılarına son verilen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay partiden de atılabilir.

Abone ol

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, cadı kazanına dönüşen ana muhalefet partisinden bir milletvekilinin ilginç açıklamalarını köşesine taşıdı.

CHP'li bir vekilin Atatürk fotoğrafını duvadan indirdiğini iddia eden Aylin Nazlıaka'nın CHP'den ihracı istendi. Son dönemde Kılıçdaroğlu'nun politikalarını eleştiren Mustafa Balbay da Cumhuriyet gazetesindeki yazılarına son verildi.

Star yazarı Kekeç, gözlerin çevrildiği CHP'de yaşananları ismini vermediği CHP'li vekille yaptığı konuşmayı  okurlarıyla paylaştı:CHP'DE FETÖ'CÜLER VE BÖLÜCÜLER RAHATLIKLA BARINABİLİYOR

"Dün konuştuğum bir CHP milletvekili şunları söyledi: “Kemal Kılıçdaroğlu en çok partinin kemik tabanından çekiniyor. Kemalist reflekslere sahip taban, Kılıçdaroğlu’nun Atatürk karşıtı çevrelerle kurduğu ilişkiden rahatsız. Erdoğan düşmanlığı nedeniyle bu rahatsızlık şimdilik açığa çıkmıyor ama kavga büyük. Çünkü Balbay’ın Cumhuriyet gazetesi için söyledikleri, CHP için de geçerli. CHP’de FETÖ’cüler ve bölücüler rahatlıkla barınabiliyor, hatta himaye bile ediliyor ama kendilerine Atatürkçü diyenler bir bir dışlanıyor...”

Milletvekili, uzun bir liste sundu; Süheyl Batum’dan Şahin Mengü’ye...

Sayıları 25’i bulan “dışlanmış” (ve yeniden listeye konulmayan) milletvekillerinin ortak özelliği ise, paralel yapı karşıtı olmaları.

Konuşmasını şu bilgiyle tamamladı: “Balbay, dışlanmış milletvekilleriyle de görüşüyor. Partiden atılırsa, şaşırmamak lazım...”

Yazının tamamı için