BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01
HABER /  GÜNCEL

Şehit polise hüzünlü tören

Adıyaman'da şehit düşen polis memuru Mustafa Altan gözyaşları içinde memleketine uğurlandı

Abone ol

Adıyaman’da kaza yerinde inceleme yapan polis ekiplerine alkollü sürücünün çarpması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Mustafa Altan, gözyaşları içinde memleketine uğurlandı.

Şehidin mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamazken yakınları ise sinir krizleri geçirdi.

screen-shot-2012-10-14-at-11.53.07-am.png
Malatya karayolunun Adıyaman çıkışı Pirin Köprüsü yakınlarında yaralamalı kaza yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin arasına dalan otomobilin çarptığı feci kazada 1 polis şehit olurken, 3’ü polis memuru toplam 5 kişi yaralanmıştı. Kazada Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mustafa Altan (40) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Gece yaşanan kazanın ardından sabahın erken saatlerinde Şehit Polis Memuru Mustafa Altan için Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Düzenlenen törene Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın, Müftü Mehmet Ali Öztürkçü, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, polis teşkilatı ve şehidin yakınları katıldı.

screen-shot-2012-10-14-at-11.52.52-am.png

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Şehidin naaşının tören alanına getirilmesiyle birlikte şehidin yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis memurunun mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Saygı duruşunun ardından konuşan Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, konuşmakta güçlük çekti. Emniyet Müdürü Mehmet Bilici konuşmasında, polislerin can siperhane çalıştığını belirterek, “Emniyet teşkilatımız her zaman olduğu gibi can siperhane görevini sürdürmektedir. Zaman zaman bizleri üzen böyle olaylar ile karşılaşmaktayız. O her zaman aramızda olacak, ailesi de O’nun bir emaneti olarak Emniyet Teşkilatımız ailesi içersinde varlığını sürdürecektir” dedi.

Mehmet Bilici’nin konuşmasının ardından, Müftü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından dua yaptırıldı. Şehidin Türk Bayrağı’na sarılı tabutu meslektaşları tarafından cenaze aracına konuldu.

Şehidin cenazesi Gaziantep’in Nurdağı ilçesine gönderildi. Şehidin 3 çocuk babası olduğu, 1998 yılından beri polis olan şehidin 2005 yılından beri Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğrenildi.