BIST 9.682
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.492,25
HABER /  GÜNCEL

Müslüm Gürses'i 'kaybedebiliriz'

Hayatını makineye bağlı olarak sürdüren Türkiye'nin efsanevi arabesk şarkıcısı Müslüm Gürses'in durumunun kritik olduğu belirtiliyor.

Abone ol

Türkiye'nin önde gelen arabesk şarkıcılarından Müslüm Gürses'in tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetmek üzere olduğu belirtiliyor.

Türk medyasındaki haberlere göre, üç ay önce geçirdiği kalp ameliyatının ardından karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunları yaşayan sanatçı, suni solunum cihazına bağlanmıştı.

Gürses'in menajeri Nevzat Takmaz'ın Hürriyet gazetesinin internet sitesinde yayınlanan şu sözleri üzerine, sanatçının öldüğü söylentisi yayıldı: "Doktoru artık yapacak bi şey kalmadığını söylüyordu. Bir iki gün ancak yaşayacağını söylüyordu. Beyin fonksiyonlarının tamamen bittiği söylenmişti. Suni akciğere bağlı olarak yaşıyor. Müslüm Gürses'in bağlı olduğu suni solunum cihazının fişi çekilince her şey bitti demek olacak.''

Doğan Haber Ajansı'na konuşan Memorial Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Deniz Şener ise, sanatçının durumunun kritik olduğunu belirterek, "Kaybedebiliriz, ancak şu anda makineye bağlı olarak hayatı devam ediyor" dedi.

Bu arada, Türkiye Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Twitter hesabından da Gürses ile ilgili başsağlığı mesajı yayınlandı.