BIST 9.113
DOLAR 32,38
EURO 35,07
ALTIN 2.326,75
MEDYA

Müslüm Gündüz'den skandal video! Bu ülkeden ya Kemalistler gidecek ya da biz!

Müslüm Gündüz, AKİT TV'de katıldığı bir programda CHP hakkında 'Cehennem Partisi' diyerek 'Kemalistler bizi iyi biz onları iyi tanırız. Ya biz gideceğiz bu memleketten ya da onlar gidecek' ifadesini kullandı.

Akit TV’ye çıkan Aczmendi Müslüm Gündüz, canlı yayında “Kemalistler bizi iyi biz onları iyi tanırız. Ya biz gideceğiz bu memleketten ya da onlar gidecek. Biz varken Kemalistler burada rahat edemez” dedi.

28 Şubat döneminde Refah-Yol hükümetini düşürmek için kurulan senaryonun oyuncularından olan Müslüm Gündüz yeniden sahnede. Akit TV’nin "Kara Kutu" isimli programından CHP hakkında da açıklamalarda bulunan ve CHP hakkında “İslam dinini ortadan kaldırmak için kurulmuş bir dini harekettir Halk Partisi” diyen Müslüm Gündüz, “Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy veren insanlara ne diyorsunuz?” sorusuna ise, “Eğer ahmak değilse, Anadolu’da güzel bir söz var beni mahzur görsünler, ahmak sınıfına bir şey demiyorum. O partiye kısaca cehennem partisi diyor Anadolu” ifadelerini kullandı.

Müslüm Gündüz kimdir Aczmendiler neyin nesi

MÜSLÜM GÜNDÜZ KİMDİR?

1990'lı yıllarda Aczmendiler sivri fikirleri ile kamuoyunda çok ortaya çıkmışlar, liderleri televizyon kanalları ve gazetelerde açıklamalar yapmıştı. Cami çıkışlarında tef çalarak protesto eylemleri yaptılar. Devleti açıkça tehdit etmeleri, mevcut rejimi islami olmamakla suçlamaları ve bu uğurda mecbur kalmaları halinde şiddete başvuracaklarını açıklamaları ile diğer gruplardan ayrılırlar. Atatürk karşıtlıklarıyla bilinirler.

28 Şubat'ın aktörlerinden biri olarak görülen Aczmendilerin lideri Müslüm Gündüz, Fadime Şahin ile basılmıştı.

Sitene Ekle