BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,52
HABER /  GÜNCEL

Muş karayolunda patlama çok sayıda asker yaralı

Muş-Suluca karayolunda teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının patlaması sonucu 12 asker yaralandı.

Abone ol

Genelkurmay Başkanlığı, Muş-Suluca karayolunda teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının patlaması sonucu 1’i ağır 12 askerin yaralandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Muş-Suluca karayolunda bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından önceden yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatıldığı belirtilere, “Patlamada biri ağır 12 silah arkadaşımız yaralanmış bir Kirpi araçta hasar meydana gelmiştir. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatılmıştır" denildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Hakkari bölgesinde, bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin güvenlik kuvvetlerine teslim olduğu bildirildi. Ardahan bölgesinde yapılan operasyon sonucunda ise bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık suçu işlediği tespit edilen üç şahsın yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

SÜRÜCÜ KAÇIRILDI
Van’ın Çatak Dalbastı Mahallesi mevkiinde de bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist tarafından bir aracın durdurulduğu ve sürücüsünün kaçırıldığı ifade edilerek olayla ilgili adli tahkikatın başlatıldığı belirtildi.