BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,77
ALTIN 2.506,89
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Muratpaşa'da Hentbol Turnuvası başlıyor

Muratpaşa Belediyesi Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası, 17 Haziran Perşembe günü start alıyor.

Abone ol

23 Haziran'da başlayacak olan Dünya Şampiyonası öncesi hazırlık niteliğindeki turunuvaya bayanlardan 8 ülkeden 10, erkeklerde 10 ülkeden 12 takım katılıyor 4. Erkekler ve Bayanlar Dünya Plaj Hentbol Şampiyonası'na hazırlık niteliğindeki Muratpaşa Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası 17 Haziran'da başlıyor.

Uluslararası Hentbol Federasyonu tarafından 4. Erkekler ve Bayanlar Dünya Plaj Hentbol Şampiyonası için test turnuvası olarak değerlendirilen Uluslararası Turnuva'da bayanlar kategorisinde 8
ülkeden 10, erkekler kategorisinde de 10 ülkeden 12 takım mücadele edecek.

17-20 Haziran tarihleri arasında Lara Birlik Plajı'nda gerçekleştirilecek olan Muratpaşa Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası'nın ilk gününde Türkiye Bayan Milli Hentbol takımı Hırvatistan'la, Türkiye Erkek Milli Hentbol takımı da Bulgaristan B Milli takımı ile mücadele edecek.
Dünya şampiyonası öncesi Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) tarafından hakemlerle, teknik ekip ekipman ve tesislerin test edileceği Muratpaşa Belediyesi Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası'nda bayanlar kategorisinde Türkiye A-B, Bulgaristan A-B, İspanya, İtalya, Norveç, Yeni Zelanda, Türkmenistan, Hırvatistan, erkekler kategorisinde ise Türkiye A-B, Bulgaristan A-B, İspanya, Mısır, Katar, Libya, Türkmenistan, Umman, Norveç, Avusturalya ve Hırvatistan milli takımları mücadele edecek.

Muratpaşa Uluslararası Plaj Hentbol Turnuvası'na katılacak olan takımlar son antrenmanlarını yaparak hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.