BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.428,66
HABER /  MAGAZİN

Murat Şar Hale Soygazi ile Ahmet Özhan'ın oğlu ilk kez açıkladı

Hale Soygazi uzun zamandır magazin gündeminden düşmüyor. İlk evliliği olan 11 yıldır Hale Soygazi ile evli kalan Ahmet Özhan ilk kez konuştu. Peki Murat Şar, Hale Soygazi ve Ahmet Özhan'ın çocuğu mu?

Abone ol

Show Tv'de Artık Susma programında Hale Soygazi'nin oğlu olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 40 yaşında olan Murat Şar iddialara göre, Hale Soygazi'nin bir günlük evlatlık verdiği çocuğu. O dönemde Hale Soygazi ile evli olan Ahmet Özhan ilk kez konuştu.

Bir canlı yayın programında bağlanan Ahmet Özhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada olayı şaşkınlıkla incelediğini söyledi. Böyle bir şeyin akla ve mantığa sığmadığını söyleyen Özhan, "Şaşkınlık içerisindeyim. Hukuki ve bilimsel profil itibariyle de hiçbir şekilde sonuca varılamayacak bir iddia. O yüzden bunun bir an önce ortadan kalkmasında fayda var" ifadelerini kullandı.

HALE SOYGAZİ DAVA AÇTI

Show Tv'de yayınlanan Artık Susma programına dava açan Hale Soygazi konuyu hukuki yollarla çözeceğini ifade etti. Hale Soygazi şimdi medyanın yakından tanıdığı Murat Belge ile evli. 

Hale Soygazi'nin eski eşi Ahmet Özhan ilk kez konuştu Murat Şar...

Mehmet Yüzüak kimdir aslen nereli Artık Susma programında çıldırdı