BIST 9.525
DOLAR 32,50
EURO 34,72
ALTIN 2.486,93
HABER /  GÜNCEL

Murat Özvardar kimdir Hande Fırat'ın büyük aşkı ne iş yapıyor?

Murat Özvardar kimdir aslen nereli kaç yaşında? Hande Fırat ile 5 Aralık tarihinde dünyaevine girdiği Murat Özvardar ne iş yapıyor? Murat Özvardar özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Televizyoncu Hande Fırat kına gecesindensonra düğünü de yaptıve Murat Özvardar ile evlendi. Peki eşi Murat Özvardır kimdir neyin nesidir ne iş yapıyor? 5 Aralık'ta ikinci kez nikah masasına oturan Handi Fırat'ın eşi Murat Özvardar zengin bir işadamı.

1952 yılında Manisa’da kurulan Özvardar şirketlerinin başında olan Murat Özvardar ünlü bir iş adamı. Beyaz eşya, inşaat, mobilya, otomotiv ve enerji sektörlerinde faaliyet göstermekte olan şirketin başında olan Murat Özvardar ile Hande Fırat Temmuz ayında nişanlanmışlardı.

HANDE FIRAT NERELİ KAÇ YAŞINDA? : 10 Eylül 1974'te Ankara'da doğan Hande Fırat, Ankara Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra, Ankara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitede okurken çalışmaya başladı. Bülent Çaplı'nın dersinde Baki Şehirlioğlu ve Murat Yetkin'i dinledi; ATV ya da Kanal D'de staj yapma şansı doğdu. Kanal D’de yaptığı stajla televizyonculuk hayatı başladı. Sırasıyla Kanal D, NTV ve BRT‘de çalıştı. 1999 yılının Kasım ayında da başbakanlık muhabiri olarak CNN TÜRK'te başladı. Şimdi Hürriyet'in Ankara temsilcisi olan Hande Fırat aynı zamanda program yapıyor.

Hande Fırat evlendi eşi Murat Özvardar ile içkisiz düğün yaptı! İşte düğünden kareler