BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.493,45
HABER /  MAGAZİN

Murat Özbakan'ın kadın pazarlığı ses kaydı kızı Tuğba sildi

Murat Özbakan kızı Tuğba Özbakan'dan en ağır darbeyi yedi. Kısmetse Olur damat adayı olarak tanınan Murat Özbakan'ın kadın pazarlığı yaptığı ses kaydı olduğunu belirtip soyadını değiştirdi. Murat Özbakan'ın Balım isminde bir bebeği de evlilik dışı ilişkiyle doğmuştu. Balım'ın annesi de kızına soyadını vermeyeceğini söyledi.

Abone ol

Kısmetse Olur' isimli yarışmayla tanınan damat adayı Murat Özbakan’ın 10 yıl önce boşandığı eşinden olan kızı Tuğba Özbakan (21), babasının soyadını nüfus kağıdından sildirmek için açtığı davayı kazandı. Tuğba Özbakan babasıın sildirip annesinin soyadı olan 'Sertçelik'i kullanmaya başladı.

SES KAYDI : Tuğba Özbakan, duruşmada babasının bir ses kaydında kadın pazarlığından bahsettiğini ve başka bir programda da gayrimeşru çocuk olayında isminin geçtiğini iddia etti. Murat Özbakan'ın olay ses kaydı Kısmetse Olur programında yarışırken ortaya çıkmıştı. Murat Özbakan o ses kaydında kadınlarla seks pazarlığı yapıyordu. İşte kızının mahkemede dile getirdiği Murat Özbakan'ın kadın pazarlığı yaptığı o ses kaydı;

Murat Özbakan instagram hesabından kızının soyadını sildirmesine kendi fotoğrafının üstündeki imalı bir yazıyla yanıt verdi. Murat Özbakan Tuğba Özbakan için şunları yazdı;

BALIM'IN ANNESİ : Murat Özbakan'ın evlilik dışı ilişkisinden Balım isminde bir kızı olduğu da ortaya çıkmıştı. Esra Erol'da konuşan Balım'ın annesi Seda Hanım, 'Bu saatten sonra ben kendi soyadımı vereceğim. Ondan maddi manevi bir şey istemiyorum' dedi. Seda Hanım, Murat Özbakan'ın kadın pazarlayarak paza kazandığını da iddia etti. Seda Hanım zaman zaman pazarlıklara tanık olduğunu da öne sürdü.

TUĞBA ÖZBAKAN'IN DAVA DİLEKÇESİ : İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvurun Tuğba Özbakan babasının kadın pazarlığı yaptığı ses kaydını gündeme getirip bu sebeple soyadını değiştirmek istediğini söyledi.

Esra Erol'da büyük yüzleşme! Bebeğin babası Murat Özbakan mı?

Kısmetse Olur Murat Özbakan kimdir başını yakan ses kaydı