BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.426,68
HABER /  MAGAZİN

Murat Kurşun'un karısı Asena Toprak canlı yayına çıktı TT oldu

Murat Kurşun'un karısı Asena Toprak kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Asena Toprak ile Murat Kurşun'un evliliği en çok arananlar listesine girdi. Sevilen şarkıcı Murat Kurşun'un ikinci karısı olan Asena Toprak 21 yaşında ve aslen Balıkesirli. Murat Can adında bir çocukları var. 2015 yılında Miss Türkiye finalistlerinden olan Asena Torak kocası Murat Kurşun iel klip setinde tanışmış ve kısa sürede evlenmiş.

Abone ol

Asena Toprak kimdir, kaç yaşında ve nereli soruları bugün merak konusu oldu. İlk kez canlı yayına çıkan şarkıcı Murat Kurşun'un karısı Asena Toprak büyük ilgi gördü. Güzelliği ve kusursuz fiziği ile tam not alan Asena Toprak aslen Balıkesirli ve 21 yaşında.2015  Miss Türkiye finalistlerinden biri olan Asena Toprak, kocası Murat Kurşun ile klip setinde tanışmış ve kısa sürede ilişkilerini evlilikle taçlandırmış.

Yarışmaya katıldığında henüz lise öğrencisi olan Asena Toprak evlendiği için eğitim hayatına ara vermek zorunda kaldı.

2015 yılında Miss Turkey güzellik yarışına katılan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Asena Toprak verdiği bir röportajda hayalleri arasında ünlü bir manken, dizi ve sinema oyuncusu olduğunu belirtmişti. 

ASENA TOPRAK İKİNCİ EŞİ: Fantazi müziğin sevilen ismi ve en çok esktra şarkıcıların başında gelen Murat Kurşun'un bu ilk evliliği değil. Daha önce türkücü Ceylan ile fırtınalı bir evlilik yapmış ve bir sene sonra ayrılmıştı. Katıldığı bir organizasyonda Ceylan'a herkesin içinde yumruk atan Murat Kurşun o dönem eleştri oklarının hedefi olmuştu.

MURAT KURŞUN KİMDİR: Usta müzisyen, sanatçı Murat Kurşun 7 yaşından bu yana müzik ile uğraşmaktadır. Darbuka, Bateri, Org ve Saz çalabilme kabiliyetine sahiptir. Bugüne kadar bir çok usta sese söz ve müzikleri ile destek vermiştir. Ceylan, Ayhan Aşan, Seda Sayan, Kibariye ve Cengiz Coşkun bu isimlerden sadece bir kaç tanesidir.

Müzik dışında kariyerinde 7 senelik bir profesyonel futbolcuk geçmişine sahiptir. Günümüzde ise söz, müzik ve yorumları ile müzik severlerin karşısında yer almaktadır. Bugüne kadar Seni Sevmek, Yaşanan Ne Varsa, Sen Olmasan, Sevenler Gece Ölür, Görürüm Seninle Onu, Ben Yanayım ve İllede Sen isimli 8 adet albüme imzasını atmıştır.