BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL

Murat Göğebakan'ın hastalığı neydi neden öldü?

Bugün hayata gözlerini yuman Murat Göğebakan kan kanseri hastasıydı, ölüm sebebi de hastalığının nüksetmesi oldu.

Abone ol

Murat Göğebakan 46 yaşında yaşama veda ederken ölüm haberiyle sevenlerini yasa boğdu. Ünlü sanatçı Murat Göğebakan'ın ölüm sebebi kan kanseriydi. Lösemiye 2010 yılında yakalanan Murat Göğebakan uzun süre bu hastalıkla mücadele etti.

Kan kanserini yenen Murat Göğebakan, müzik hayatına devam etmeye başlamıştı. Ancak Murat Göğebakan bu yıl yeniden hastalığının nüksetmesiyle birlikte zor zamanlar geçirmeye başlamıştı.

Ölümünden kısa bir süre önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Murat Göğebakan'ı evinde ziyaret edince ünlü sanatçının hastalığının ne kadar ilerlemiş olduğu ortaya çıkmıştı.

MURAT GÖĞEBAKAN YAŞAMA VEDA ETTİ

Zayıflamış haliyle objektiflere yansıyan Murat Göğebakan yine de hastalığı yeneceğine olan inancıyla 'iyi olduğunu' açıklamıştı.

murat-göğebakan-ve-başbakan-recep-tayyip-erdoğan-evinde-ziyaret.20140731100849.jpgMurat Göğebakan, Başbakan Erdoğan ile evinde çekilen bu fotoğraftan kısa süre sonra durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırılmıştı.

Kan kanseri ile mücadele eden Murat Göğebakan bugün yaşama veda etti. Murat Göğebakan Adana doğumluydu ve şöhreti sonradan yakalamıştı.

murat-göğebakan-şarki-söylerken.20140731101016.jpgAnkara Devlet konservaturarı mezunu olan Murat Göğebakan, bir dönem Çukurova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Murat Göğebakan bu yıllarda Dergah eğitimi aldı, gitar dersleri verdi ve bar çalışmaları yaptı.

MURAT GÖĞEBAKAN VAZGEÇİLMİYOR


1995 yılına kadar Adana'da yaşayan Murat Göğebakan ilk evliliğini genç yaşlarda yaptı ve bu evlilikten Bülent isminde bir çocuğu oldu.

murat-göğebakan-albümü.20140731101135.jpgMurat Göğebakan müzik hayatında şöhretle 1995 yılında İstanbul'da çıkardığı Ben Sana Aşık oldum şarkısı ile tanıştı. Farklı bir tarzı olan bu şarkı ile büyük bir çıkış yapan Murat Göğebakan, Yılın Şarkısı, En iyi Söz, en iyi rock ve en iyi çıkış yapan sanatçı kategorilerinde aday gösterildi ve en iyi çıkış yapan erkek sanatçı ödülünü aldı.

murat-göğebakan-konser.jpg
MURAT GÖĞEBAKAN'I ÜNLÜ YAPAN BEN SANA AŞIK OLDUM ŞARKISI