BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Murat Göğebakan şarkıları ile uğurlanıyor

Geride şarkılarını bırakarak 46 yaşında hayata veda eden Murat Göğebakan bugün Fatih'deki cenaze namazının ardından memleketine uğurlanacak.

Abone ol

Unutulmaz şarkılara imza atan Murat Göğebakan kan kanserine karşı verdiği mücadeleyi dün sabaha karşı kaybetmiş ve son nefesini vermişti.

"Sevgi adamı' olarak nitelenen Murat Göğebakan'ın cenazesi bugün Fatih Camii'nden Cuma namazını takiben kaldırılacak.

Cenaze namazına 'Uzun adam' şarkısını yaptığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Dün hastaneye giderek aileye başsağlığı mesajlarını ileten eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Başbakan'ın cenazeye katılacağını şu sözlerle açıklamıştı;

murat-göğebakan-cenazesi.jpg- “Kısa bir süre önce sayın başbakanımız evinde ziyarette bulunmuştu. O ziyarette ben de vardım. Kendisiyle sohbet etme fırsatı bulmuştuk. Başbakanımız da bir mani hal olmazsa yarın cenazede hazır bulunacak. Üzgünüz ama mukadderat diyoruz. Her canlı ölümü tadacak. Bize düşen onun hatıralarını yaşatmaktır. Onun bu genç ömrüne sığdırdığı öneli eserleri, memleket sevgisini gelecek nesillere taşımak olmalıdır.”

MURAT GÖĞEBAKAN'IN CENAZE TÖRENİ

Murat Göğebakan'ın cenazesi bugün Fatih Camii'ne kaldırılacak. Göğebakan'ın cenaze namazı Cuma namazını mütakiben kılınacak.

BABA OCAĞINA GÖTÜRÜLECEK

Kardeşi Ferhat Göğebakan'ın verdiği bilgiye göre Murat Göğebakan memleketi Adana'da defnedilmek istiyordu. Bu isteği de yerine getirilecek. Murat Göğebakan'ın cenazesi namazdan sonra akşam saat 17.30 uçağıyla Adana'ya götürülecek.

Murat Göğebakan son yolculuğuna yarın baba ocağı Yüreğir ilçesinden uğurlanacak ve cenazesi Burak Mezarlığı'na defnedilecek.

MURAT GÖĞEBAKAN'IN OĞLU: BÖYLE HATIRLANMAK İSTERDİ

Murat Göğebakan'ın oğlu Bülent Göğebakan twitter hesabından babasının kahkahalarla gülerken çekilmiş fotoğraflarını paylaştı ve böyle hatırlanmak isterdi yazdı.

murat-göğebakan.jpg
SANATÇILARDAN TAZİYE YAĞDI

46 yaşında hayata veda eden Murat Göğebakan'ın twitter hesabına sürekli mesaj yağıyor. Ünlü sanatçılardan arka arkaya gelen taziye ve veda mesajları var.

murat-göğebakan-taziye-mesajlar.jpg
murat-gögebakan-cenaze.jpg
MURAT GÖĞEBAKAN'I ÜNLÜ EDEN ŞARKI

Murat Göğebakan'ın ölüm haberiyle birlikte dün şarkıları yeniden zirveye çıktı. Ünlü sanatçının en çok sevilen parçaları tekrar tekrar izlendi. İşte o şarkılardan biri Ben Sana Aşık oldum isimli onu meşhur eden şarkıydı.



MURAT GÖĞEBAKAN ŞARKILARI : UZUN ADAM

Murat Göğebakan son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için yaptığı 'Uzun Adam' şarkısıyla gündeme oturmuştu.