BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  MAGAZİN

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur'a baskın gibi çekim!

Murat Dalkılıç, ailesiyle istemeye gittiği sevgilisi Merve Boluğur ile evlilik öncesi tatilinde kendilerini yakalayan muhabirlere "Helal olsun vallahi. Asla çekilmeyiz diye düşündüğümüz yerde buldunuz bizi. Tebrikler" dedi.

Abone ol

Ünlü çift, önceki gün ise kano keyfi yaparken objektife takıldı. Tekneleriyle Gümüşlük açıklarına gelen aşıklar, gün batımında birlikte kanoya binip kürek çekti. Boluğur yorulunca kano ipini kendi bacağına bağlayıp küreklere asılan Dalkılıç, zor anlar yaşadı. Ünlü şarkıcı, o sırada görüntü alan habercileri fark edip gülmeye başladı.

"NASIL BULDUNUZ BİZİ, HELAL OLSUN"

Murat Dalkılıç, ormana gizlenip kendilerini görüntüleyen gazetecilere "Yok daha neler, buraya nasıl geldiniz?" diyerek güldü. İkili, gazetecilerin kendilerini kumsala bırakma ricalarını ise kırmadı. Kano keyfini noktaladıktan sonra tekneden botla gelen Dalkılıç gazetecileri ormanlık bölgeden alarak kumsala bıraktı.

murat-dalkilic-merve-bolugur1.20150723113514.jpg

Ünlü şarkıcı, "Helal olsun vallahi. Asla çekilmeyiz diye düşündüğümüz yerde buldunuz bizi. Yol iz yok, buraya kadar nasıl geldiniz hayret ettik. Tebrikler" diye konuştu. Dalkılıç gazetecilerle birlikte selfie pozu da verdi.

murat-dalkilic-merve-bolugur2.jpg