BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  MAGAZİN

Murat Ceylan'ın sevgilisi Lera Marchuk kim ne işle uğraşıyor-işte asıl mesleği

Lera Marchuk kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve Murat Ceylan'ın sevgilisi Lera Marchuk ne iş yapıyor soruları son günlerde Survivor izleyicilerinin gündeminde.

Abone ol

Lera Marchuk kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve Murat Ceylan'ın sevgilisi Lera Marchuk ne iş yapıyor soruları son günlerde Survivor izleyicilerinin gündeminde. Survivor ödül oyununda sevgilisi ile buluşan Murat Ceylan'ın instagram'a koyduğu öpüşme pozu sonrası model Lera Marchuk hakkındaki araştırmalar özellikle Türkler tarafından arttı. Peki düzgün fiziği, güzelliği ve sempatik hareketleri ile dikkat çeken Lera Marchuk kimdir?

Kendi ülkesinde tanınan bir model olan Lera Marchuk yaşamını Ukrayna'nın başkenti Kiev'de sürdürüyor. Uzun yıllardır modellik yapan Lera Marchuk, sempatik halleri ile ülkesinde de parmakla gösterilen modeller arasına girmiş.

Survivor Murat Ceylan ile birlikteliği ise 2016 yılında başlamış. Yaklaşık 2.5 yıldır dillere destan bir aşk yaşayan çiftin mutluluk pozları İnstagram'da binlerce kişi tarafından beğeni ve yorum yağmurunua tutuluyor. Adını Survivor ile duyuran Murat Ceylan'ın yaptığı tüm işlerde ise yanında hep 'bebeğim' dediği sevgilisi Lera Marchuk var.

Her geçen gün takipçi sayısını arttıran Lera Marchuk instagram nhesabından paylaştığı özel pozlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Genellikle moda paylaşımlarında bulunan Lera Marchuk, Murat Ceylan ile çekilmiş fotoğraflarını da sık sık instagram üzerinden yayımlıyor.

MURAT CEYLAN KİMDİR: Yakışıklılığı ve fit vücudu ile ortalığı yıkıp geçen Murat Ceylan, 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı.

Liseden sonra Londra'ya endüstriyel tasarım okumaya gitse de, bir süre sonra geri dönüp Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdi.

SURVİVOR'DAN SONRA ÜNÜNE ÜN KATTI: 2013 yılında Panama'da yapılan, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 3. sezon Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı.

Survivor'ın ardından hayran kitlesini iyice arttıran Murat Ceylan, 17 Eylül 2014 tarihinde TV8'de başlayan "Para Bende" adlı her hafta başka bir ülkede, başka bir şehirde geçen bir yarışmada Almeda Abazi ile yarıştı.

PROFESYONEL SPORCU: Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşıyor. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapıyor.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Sarı Selim'i canlandırmak için seçmelere giden, ancak rolü Engin Öztürk'e kaptıran Murat Ceylan, görüştüğü Medcezir dizisinde de bir rol alamayınca ilk aşkı müziğe döndü.

2016 yılında Ozan Doğulu ve Çağrı Sertel aranjörlüğünde, söz ve müziği kendisine ait olan "Yeni Nesil" adlı bir müzik albümü çıkarttı.

Çıkış parçasının klibini başarılı fotoğrafçı, Nihat Odabaşı ile çekti. İlk albümü için imajını komple yenileyen Murat Ceylan, aslında iki yaşından beri piyano çalan bir müzisyen.

DİZİ OYUNCUSU OLDU:İngilizce parçaları ile de genç sanatçı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. TMC FİLM ve Fox TV işbirliğinde hazırlanan FAMİLYA dizisinde oynadı.

HEDEFİ BÜYÜK:Kendisine adının yanına eklediği Wish kelimesiyle hitap edilmesini istiyor, çünkü Murat Ceylan'ın hedefleri arasında yurt dışına açılmak var.