BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,24
HABER /  MAGAZİN

Murat Boz'dan Twitter'da HDP tepkisi!

Ünlü şarkıcı Murat Boz, sosyal medyada hızla yayılan HDP'yi desteklediği yönündeki iddialara cevap verdi.

Abone ol

Resmi Twitter hesabından bir açıklamada bulunan Murat Boz, Bahsi geçen iddiaların şahsıyla bir ilgisi olmadığını söyledi.

Paylaşımların tamamıyla gerçek dışı olduğunu belirten ünlü sanatçı, gerçeği yansıtmayan bu haberlere itibar edilmemesini istedi.

Murat Boz'un açıklaması şu şekilde:

Kamuoyuna duyuru; Bir süredir Facebook, Twitter ve benzeri sosyal paylaşım sitelerinde yer alan, "HDP'ye oy verdim çünki.! TC bir Diktatörden kurtulsun istedim" ve benzeri içerikli paylaşımlar tamamıyla gerçek dışıdır. Bahsi geçen paylaşımlar, şahsımın bilgisi haricinde, internet ortamında elde edilmiş fotoğraflarımın montajlanması suretiyle meydana getirilmiştir. Gerçeği yansıtmayan bu haberlere itibar edilmemesini, asılsız içeriklerde adı geçen Halkların Demokratik Partisi'nin Sosyal Medya birimi, bu durumun gerçek olmadığını kamuoyuna duyurmuş ve bu duyuru tarafımca kendi twitter hesabımdan da paylaşılmıştır. Bu doğruda yukarıda belirttiğim ve benzeri içerikli paylaşımların tamamıyla gerçek dışı olduğunu, bu ve benzeri paylaşımları yapan ve/veya yayan kişiler hakkında yasal yollara avukatım aracılığı ile başvurduğumu kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım"

murat-bozdan-sosyal-medyada-hdp-tepkisi.jpg