BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,60
ALTIN 2.494,35
HABER /  MAGAZİN

Murat Başoğlu'nun karısı kimdir? Hande Bermek meğer eşini...

Murat Başoğlu eşi Hande Bermek'i öz yeğeni ile aldatınca karısı onu terketti. Peki kimdir Hande Bermek, Murat Başoğlu ile ne zaman evlendi hangi ünlü işadamının kızı? Hande Bermek'in eşini daha önce de aldatırken yakaladığı ve boşadığı ortaya çıktı.

Abone ol

Sunucu Murat Başoğlu öz yeğeni ile yaşadığı cinsel ilişkinin ifşa olması ile rezil bir duruma düşerken aldattığı karısı Hande Bermek onu terketti. Peki Murat Başoğlu'nun karısı Hande Bermek kimdir daha önce neden boşanmışlardı?

Murat Başoğlu'nun eşi Hande Bermek ünlü işadamı Ayhan Bermek'in kızı. 14 yıldır birlikte olan Murat Başoğlu ve Hande Bermek daha önce de aldatma sebebiyle boşanmışlardı. Hande Bermek kocasını 2 yıl önce başka kadınlarla yakalayınca soluğu mahkemede almıştı.

Görülen duruşmada çift, tek celsede boşanmış. Ama Başoğlu, eşinin gönlünü almayı başarıp onu yeniden evlenmeye ikna etmiş.

Bu kez eşini affetmeyeceğini söyleyen Hande Bermek; adli tatil bitiminde boşanma davası açacak.

Murat Başoğlu'nun kayınpederi Ayhan Bermek'le ilgili şok FETÖ iddiası 

Murat Başoğlu'nun kayınpederi Ayhan Bermek'le ilgili şok FETÖ iddiasıMurat Başoğlu'nun kayınpederi Ayhan Bermek'le ilgili şok FETÖ iddiasıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN