BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,47
MEDYA

Murat Başoğlu 'yanımdaki öz yeğenim böyle bir şey var mı! ' demişti...

Son zamanların en büyük skandalına imza atan Murat Başoğlu, konuk olduğu televizyon programında isyan etmiş, gazetecileri suçlamıştı.

Murat Başoğlu 12.05.2016 tarihinde katıldığı Renkli Sayfalar programında hakkında çıkan haberlere böyle cevap vermişti: "Yazdıkları kişi benim abimin kızı, böyle bir şey var mı!" . Bu yayından 1 ay önce Murat Başoğlu sarışın bir kadınla Bebek'te görüntülenmişti. Başoğlu'nun yanındaki kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu olduğu ortaya çıkmıştı.

Sunucu Murat Başoğlu, bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının abisinin kızı Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu öne sürülmüştü. Başoğlu, bu haberleri yalanlasa da gerçekler ortaya çıktı. Burcu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı'nın avukatı yaptığı açıklamalarla tüm gerçekleri ortaya döktü. Selçuk Kabadayı'nın avukatı Handan Yazıcıoğlu; " Bugün Anadolu Adliyesi’ne boşanma dilekçemizi sunduk. Murat Başoğlu, Burcu Başoğlu'nun öz amcasıdır. Gazetelerde çıkan fotoğraflar dışında başka kanıtlarımız da var. Ayrıca ilişkinin eskiye dayandığına dair tanıklarımız olacak. Müvekkilim Selçuk Kabadayı maddi ve manevi tazminat olarak 2 Milyon TL talep ediyor."

Sitene Ekle