BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.496,27

Murat Aygen Kimdir?

Medcezir dizisinde tanıdığımız Murat Aygen İstanbullu Gelin ile ekranlara dönüyor. İstanbullu Gelin dizisinde Can karakterini canlandıracak olan Murat Aygen kimdir nereli kaç yaşında? Murat Aygen ile ilgili tüm detaylar internethaber'de. 29 Ekim 1971’de doğan Murat Aygen akrep burcudur. Diyarbakırlıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. 2010 yılında Nihan Aslı Elmas ile evlenen oyuncu, Maral, Bodrum Masalı gibi yapımlarda boy göstermiştir. Aygen’in Nihan hanımdan bir de çocuğu bulunuyor....

Medcezir dizisinde tanıdığımız Murat Aygen İstanbullu Gelin ile ekranlara dönüyor. İstanbullu Gelin dizisinde Can karakterini canlandıracak olan Murat Aygen kimdir nereli kaç yaşında? Murat Aygen ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

29 Ekim 1971’de doğan Murat Aygen akrep burcudur. Diyarbakırlıdır. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarından mezun olmuştur. 2010 yılında Nihan Aslı Elmas ile evlenen oyuncu, Maral, Bodrum Masalı gibi yapımlarda boy göstermiştir. Aygen’in Nihan hanımdan bir de çocuğu bulunuyor. Bodrum Masalı dizisi ile sevgilisi olup olmadığı konusu gündeme otursa da oyuncunun evliliğinin devam etmekte olduğunu belirtelim. Fakat bu dizideki aşkı Yıldız karakteridir. Dizinin senaryosu oldukça başarılıdır. Bu iki karakter arasındaki aşk dillere destan olacak cinstendir.

İlk olarak 2005 yılında Medcezir dizisinde Mira karakterinin babası ve Şebnem Dönmez’in eşi olarak çıkış yapan oyuncu, Av Mevsimi adlı dev yapıtta da Şevket karakteri ile Şener şen, Cem Yılmaz gibi ünlü oyuncularla kamera karşısına geçmiştir. Oynadığı tiyatro oyunları arasında; Gözlerimi Kaparım Vazifemi yaparım, Barışa Şans Verin, Kadınlarda da Savaşı Yitirdi, İnsan Bahçesi, Dans Birimi yer alıyor. Aynı zamanda pek çok dizide de rol almıştır. Memoli, Paramparça Aşklar, Kül ve Ateş, Ankara Ekspresi bu dizilerden bazılarıdır.