BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,75
ALTIN 2.419,96
HABER /  GÜNCEL

Münir Özkul'un çocuklarına bakın farklı anneden 3 çocuk

Münir Özkul 5 Ocak tarihinde hayatını kaybetti. 4 evlilik yapan Münir Özkul'un çocukları merak ediliyor. Münir Özkul'un 4 eşinden tam 3 çocuğu bulunuyor. Münir Özkul'un çocuklarının ismi ve hayatları internethaber'de.

Abone ol

İSTANBUL'da 93 yaşında hayatını kaybeden Münir Özkul herkesi şoke etti. Acı haberi en küçük kızı Güner Özkul verdi. Magazin dünyasının çok yakından tanıdığı isim olan Güner Özkul dışında, usta sanatçının iki çocuğu daha bulunuyor. Gelin hep birlikte Münir Özkul'un çocuklarına bakalım.

Başarılı hayatının yanı sıra özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Münir Özkul'un 4 evlilik yaptığı ortaya çıktı. Şadan Özkul, Suna Selen,  Tophaneli Örümcek Yaşar lakabıyla anılan Yaşar Hanım ve Umman Özkul ile dünyaevine girdi. 4 evlilik yaşayan Münir Özkul'un sadece Şadan Özkul ve Suna Selen'dan evlatları bulunuyor. İşte Münir Özkul'un çocukları

GÜNER ÖZKUL Spikerlik yapan Güner Özkul sperm bankasından çocuk sahibi olmasıyla gündeme gelmişti. Babasının son anına kadar yanından ayrılmayan Güner Özkul 50 yaşında. Özel hayatıyla da dikkatleri üzerine çeken Güner Özkul'un şu an hayatında kimse bulunmuyor.

FERDİ ÖZKUL: Münir Özkul'un Şadan Özkul'dan olan oğlu Ferdi Özkul, Kanada'da yaşıyor. Küçük kardeşinden ziyade sakin bir hayat tercih eden ve her şeyden uzak yaşayan Ferdi Özkul'un restaurantları bulunuyor. Kendi adını verdiği restaurantı işleten Ferdi Özkul, ablası Hatice Özkul Işık ile sık sık görüşüyor. 

HAYRİYE ÖZKUL IŞIK: Kardeşlerin en büyüğü olan Hatice Özkul Işık en son olarak 2011 yılında haberlere çıkmıştı. Babasının öldüğüne dair sahne haberler yapanlara ateş püsküren Hatice Özkul Işık, İtalyan Lisesi mezunu. Liseden sonra İstanbul Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Hatice Özkul Işık'ın bir oğlu bulunuyor.