BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.439,64
HABER /  MAGAZİN

Münir Özkul Sezen Aksu Müjde Ar Adil'e Naşit'i anlatıyor

Türk sinemasının Adile Teyze'si usta oyuncu Adile Naşit'in bugün doğum günü...Kuzucuklarım diye seslendiği sevenleri onu unutmadı. Adile Naşit'in 86. doğum gününü Google bile unutmadı. İşte Türk sinemasının en sevilen oyuncusu Adile Naşit...

Abone ol

Bugün Türk sinemasının efsane ismi Adile Naşit'in doğum günü...29 yıl önce aramızdan ayrılan Türk sinemasının Adile Teyze'si bugün sevenleri tarafından anılıyor.

Bu ülkede yaşamış herkes bir şekilde görmüştür onu. Hababam Sınıfı'nda Hafize Ana olarak, Süt Kardeşler'de Melek olarak, Kuruntu Ailesi'nde komşu teyze olarak ya da Uykudan Önce'nin masalcı teyzesi olarak. O tonton halleri, aydınlık yüzü, şefkatle bakan gözleri, efsane gülüşüyle sadece çocukların değil herkesin sevgilisiydi Adile Naşit.

ARKADAŞLARI ADİL'E NAŞİT'İ ANLATIYOR

1984 yılında Uğur Dündar'ın TRT'de hazırlayıp sunduğu İşte Hayatınız programındaki görüntülerİ izleyenleri bir hayli duygulandırıyor. Programda Sezen Aksu, Kartal Tibet, Perran Kutman, İzzet Günay, Münir Özkul, Müjde Ar gibi isimler stüdyoda Adile Naşit'i anlatıyor.

ADİLE NAŞİ'İN 86. DOĞUM GÜNÜ

Adile Naşit'in 86. doğum gününü Google unutmadı. Yeşilcam'ın sevilen oyuncusu olarak hayatımıza giren Adile Naşit bir çok filmi severek izlememize neden olan oyuncuların başında geliyor.

GOOGLE ADİLE NAŞİT'İ UNUTMADI

Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Adile Naşit'in bugün doğumunun 86.yılı. Google, aramızdan 29 yıl önce ayrılan Adile Naşit'i unutmadı ve bu özel günün anısına Naşit'in 'Hababam Sınıfı' filminde canlandırdığı unutulmaz karakter 'Hafiza Ana'yı doodle yaptı.