BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,48
HABER /  GÜNCEL

Münevver cinayetinde şok iddia

Kesikbaş cinayetinde şok gelişme. İki aile arasında aracı olduğu iddia edilen Baran, Cem'in teslim olacağı tarihi söyledi.

Abone ol

Etiler'de, öldürüldükten sonra başı gövdesinden ayrılarak bir çöp konteynerine atılan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut ile kızının bir numaralı katil zanlısı Cem Garipoğlu'un amcası Hayam Garipoğlu arasında aracılık yapan gazeteci Cemil Baran, Cem Garipoğlu'nun 25 Eylül'de teslim olacağını iddia etti.

Seda Sayan'ın Kanal D'de yayınlanan Susma adlı programına konuk olan, gazeteci Cemil Baran, Cem Garipoğlu'nun 25 Eylül'de dedesi tarafından icazet verilerek Türk emniyetine teslim edileceğini iddia etti. Baran, bugüne kadar Cem Garipoğlu'nun öldürülme korkusu ile teslim edilmediğini fakat bundan sonra tüm aile hapse de girse Cem Garipoğlu'nun teslim edileceğini söyledi. Seda Sayan'ın “Emin misiniz, 25 Eylül'de teslim edileceğine. Tarihi nasıl bu kadar net biliyorsunuz”diye defalarca sormasına Baran, teslim edileceğinden emin olduğunu söyledi.

Cemil Baran ayrıca Hayam Garipoğlu'nun kızı ve oğlu ile yemek yediğini ailenin Münevver Karabulut'un öldürülmesinden dolayı çok üzgün olduğunu da söyledi.

Cemil Baran, iki aile arasında yaşanan helallik pazarlığında aracılık yapmış ve görüşmeleri kameraya kaydetmişti. Cemil Baran ayrıca aracılık karşılığında para aldığı iddialarını da yalanladı.