BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.471,73
HABER /  GÜNCEL

Mumlu evlenme teklifi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi sahilde hazırladığı 250 adat mumla sevgilisi için ‘Seni seviyorum’ yazıp sürpriz evlenme teklifi yapt...

Abone ol

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir kişi sahilde hazırladığı 250 adat mumla sevgilisi için ‘Seni seviyorum’ yazıp sürpriz evlenme teklifi yaptı.
Kdz. Ereğli ilçesinde yaşayan 28 yaşında ki Makine Mühendisi Hayrettin Bitaraf iki yıl önce tanıştığı sevgilisi için sürpriz evlenme teklifi yaptı.
Bir gün önce sahilde prova yapan Hayrettin Bitaraf yakın arkadaşlardan yapacağı sürpriz evlenme teklifi hazırlıkları için yardım istedi. Hayrettin Bitaraf sevgilisi bankacı Seda Şener’i Düzce ilinden almaya giderken arkadaşları da hummalı bir şekilde Ereğli sahilinde ki Alemdar Müze Gemisi yanında hazırlık yaptı. 250 adet mumla ‘Seni Seviyorum’ yazısı yazan Bitaraf’ın arkadaşları, slayt gösterisi hazırlayıp dilek balonlarını yaktı. Genç çift Alemdar Müze Gemisi yanında geldiğinde arkadaşları meş’aleler yakıp, İrem Derici’nin seslendirdiği “Çok şükür, bin şükür seni bana verene’ şarkısı çalınmaya başlandı. Sevgilisi ile müzik eşliğinde bir süre dans eden Hayrettin Bitaraf daha sonra sevgilisi Seda Şener’e “Türkiye’nin neresinde olursa olsun, hangi şart altında olursa olsun, bir yastıkta benimle yaşamaya var mısın?” diyerek evlenme teklifinde bulundu ve sevgilisinden evet yanıtı aldı. Bir gün önce prova yaparken neredeyse karakolluk olacak bir durum yaşadığını dile getiren Hayrettin Bitaraf, evlenme teklifinde bulunduğu sevgilisi Seda Şener ile her şeye var olduğunu söyledi. Hayrettin Bitaraf’tan farklı bir evlenme teklifi beklediğini belirten Seda Şener ise bütün gün yanında iken zor bir organizasyonu yürüttüğünü dile getirdi. Bir kafeteryada evlenme teklifi beklerken, yapılan organizasyonla gelen sürpriz evlenme teklifinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.
(İHA)